Başhekim Op Dr. Raşit İLHAN, Basınla Bir Araya Geldi

Tarih : 2018-02-10 / Kategori : Sağlık

Başhekim Op Dr. Raşit İLHAN, Basınla Bir Araya Geldi

Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi  Op. Dr. Raşit İLHAN, Yerel ve Ulusal basın mensuplarıyla basın toplantısı düzenledi.

 

         Başhekim  Op. Dr. Raşit İlhan, Uzun zamandır Iğdır Devlet hastanesinde aktif olarak çalışmaktayım. Çalıştığım süre içeresinde hastanemizin sorunları ve halkımızın ihtiyaçlarını yakından takip etmekte fırsatını buldum. Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini devraldım. Yeni kurulan ekibimle birlikte hastanemizin sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeye, halkımıza kaliteli hizmet vermek için tüm gücümüzle çalışmaya başladık.”dedi.
İlhan, Öncelikli hedefimiz çevre illere sevklerin durması için malzeme, donanım ve çalışan personel açısından hastanemizin eksikliklerini tamamlamaktır. Yine öncelikli hedeflerimiz içinde; hastanemizi tüm sağlık sorunlarının çözüldüğü, her türlü müdahalenin rahatlıkla yapılabildiği, temiz, aktif ve çok fonksiyonlu bir merkez haline getirmektir.
Çevre illere hatta çevre ülkelere hizmet veren hastanemizin çok daha iyi olması için kendimize yol haritası belirledik.2018 Yol haritamızda büyük mesafeler almayı ve hız kesmeden ilerlemeyi planlıyoruz. Olan kaynaklarımızı imkânlar dâhilinde en iyi şekilde kullanıp hastanemizi bilim ve teknoloji ışığı altında el birliğiyle yenileyeceğiz.
İl Sağlık Müdürümüz Sayın Alparslan EROL önderliğinde yapacağımız hizmetlerde siz değerli basın mensuplarından da destek bekliyoruz. Sizlerin fikirleri yol haritamızda biz çalışanlara yardımcı olacaktır.
Yol haritamızda hedeflerimiz arasında öncelik hasta ve çalışan memnuniyetidir. Bunun dışında: Çocuk ve Büyük acilin yeniden yapılandırılması, Anne dostu olmak için doğumhanenin yeniden yapılandırılması, Taş kırma makinasının ESWL'nin hizmete sunulması, Üçüncü basamak yoğun bakımın hizmete açılması, Kan merkezinin kurulması, Kemoterapi ünitesinin işlevinin artırılması, Bahçe ve çevre düzenlenmesinin yapılması, Atatürk ve 15 Temmuz Şehitler köşesinin açılması, Eksik branş hekim ihtiyacının giderilmesi (Çocuk cerrahisi, KDC uzmanı... vs.), Çeşitli kampanyalarla hizmeti halkın ayağına götürmek (Sünnet, Organ bağışı... vs.), Çalışan personelin hizmet içi eğitimini artırarak kalifiye eleman dönüşümünü sağlamak, Sevklerin önlenmesi için hastanemizin her türlü malzeme, teçhizat ve personel ihtiyacını gidermek,  Ziyaretçi saati uygulaması, yer almaktadır.”dedi.
Göreve geldiğimiz günden beri bizlerden desteklerini esirgemeyen Iğdır için çalışan siyasetçilere, bürokratlara, sivil toplum kuruluşlarına, halkımıza ve siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.