TADEF GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SERDAR ÜNSAL'DAN HOLLANDA PARLAMENTOSU TEPKİ

Tarih : 2018-02-20 / Kategori : Genel Haber

TADEF GENEL BAŞKAN YARDIMCISI   SERDAR  ÜNSAL'DAN HOLLANDA PARLAMENTOSU TEPKİ

         Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Genel Başkan yardımcısı Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, Hollanda Parlamentosu skandal bir karara imza atarak 1915 olaylarını "soykırım" olarak tanımasına tepki gösterdi.

 

        Serdar Ünsal, Hollanda’nın  Ermeniler  tarafından uydurulmuş olan sözde soykırım yalanlarına inanarak bu konuyu parlamentolarında  onaylaması kabul edilemez bir olaydır.  Her yıl Nisan ayı yaklaşınca  bu tür yalananlara
inanarak, eyalet ,senato ve meclislerinde onay veren AB ve ABD  Taşnak Ermenilerin etkisi altına girmektedir. Sağduyu sahibi AB ve ABD 'li vatandaşlar hükümetler Ermenilerin bu yalanlarına kanmamalı Türkiye ile ilişkilerini bozmamalıdır ."dedi.
             Türkiye ile ilişkilerini rayına oturtamayan ilişkiler  kesintilerle devam eden Hollanda Aldığı  bu kararla   Türkiye  Hollanda dostluğuna bir darbe vurmuş  Hollanda’nın iki yüzlülüğü,sahte dostluğunun göstergesidir.Buda gösteriyor ki Hollanda  dost değildir. Bir emperyalist yalan olan “Sözde Soykırım yalanını destekliyor.Türkiye'yi 'Sözde Ermeni Soykırımı iddiaları ile köşeye sıkıştırmak isteyen ülkelerle karşılıklı çıkar ilişkisi içinde olan Ermenistan, dış politika hedefinin 'Sözde Ermeni Soykırımı' iddialarını Türk Devletine kabul ettirmek olarak belirlemiştir.  Asıl katliamı yapan Ermenilerdir.Bunun en büyük ispatı Iğdır ve çevresinde yaptıkları katliamlar ve canlı tanıklardır.Dün Iğdır'da  atalarımız şehit edenlerin torunu bugün Azerbaycan'da Hocalı'da Karabağ'da katliam yapıyor.Gerçekler ortadayken sözde soykırım yalanları ile Türkiye suçlanıyor ."şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.