OKULA KAZANDIRILAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tarih : 2018-02-22 / Kategori : Eğitim

OKULA KAZANDIRILAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

          Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okula ve derslere düzenli olarak gelerek arkadaşlarına iyi örnek olan öğrenciler ile okula kazandırdıktan sonra derslerine sürekli devam eden öğrencileri teşekkür ve onur belgeleri ile ödüllendirdi.

         Yapılan törende konuşan okul müdürü Cahit SEVİNDİK, okulumuzda kaydı olup da okula hiç gelmeyen öğrencilerimize yönelik okulumuzda kurduğumuz komisyonlarımızın, sürekli devamsız öğrencilerimizin okula kazandırılması çalışması sonucu öğrencilerimizi aramızda görmek bizleri mutlu ettiğini belirtti. Çünkü Mesleki ve Teknik Liselerinde eğitim-öğretimin hedeflerine ulaşabilmesi için öğrencilerin okula devamı büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda eğitim-öğretim sürecinden uzaklaşmış öğrencilerimize yönelik kurduğumuz ekip, devamsız öğrencilerimizin velileriyle görüşerek öğrencilerimizin okula devamı sağlandığından dolayı emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür etiğini söyledi.
           Ayrıca, devamsızlığı bulunmayan veya az olan öğrencilerimizi de ödüllendirerek bu güzel davranışlarında dolayı onlara da teşekkür ettiği belirterek diğer öğrencilerimizden de aynı davranışları beklediğini vurguladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.