Defterdarlık ve Vergi Dairesi Yeni Yerine Taşındı

Tarih : 2018-02-22 / Kategori : Genel Haber

Defterdarlık ve Vergi Dairesi Yeni Yerine Taşındı

      Iğdır Defterdarlığı ve Vergi Dairesi müdürlüğü yıllardır Valilik hizmet binasında hizmet veriyordu. Ancak fiziki yetersizlikten ötürü zor günler geçiren kurum Valilik yolunun sonda kiraladığı iş yerine taşındı ve rahat bir nefes almaya başladı.

 

      Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş, Iğdır Defterdarı Abdulkadir Büyükfırat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Defterdar Abdulkadir Büyükfırak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi: “Iğdır Valiliği hizmet binasında fiziki yetersizlik bizleri çalışamaz hale getirmişti.  Yeni bina yapacak fırsatımız olmadığından kiralama yapmamız gerekiyordu. Bülent Çınkıl beyin yerini kiraladık ve kendi kullanımımıza göre tadilat yapmasını talep ettik, sağolsunlar bizleri kırmayıp tüm isteklerimizi yerine getirdiler. Fiziki alan olarak çok müsait bir alan, yerleşme işlemimiz tamamlanmak üzere, taşınırken bile vatandaşlarımız mağdur olmasan diye hizmete devam ettik,  artık daha rahat bir ortamda çalışacak, daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.
                Kurumun yerleşkesini tanıtmak için  birim müdürleri, Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Sinikkaya, Gelir Müdürü Süphan Gökçebulak, Milli Emlak Müdürü İbrahim Akdoğdu, ile birlikte  gezerek tanıtım yapan Deftardar Abdulkadir  Büyükfırat,  kurumun  giriş kısmında çevre düzenlemesi yapılması için Belediyeden talepte bulunduklarını ve en kısa sürede çevre düzenlemesininde biteceğini sözlerine ekledi.
                Gazetemiz sahibi Cabbar Şıktaş’ta: “Defterdarlık ve Vergi Dairesi çalışanları yıllardır fiziki yetersizliği olan bir alanda, zor şartlarda hizmet verdiler. İstisnasız tüm çalışanlar büyük bir gayret göstermiş, vatandaşın işinin aksamaması için özverili olmuşlardır. Yeni hizmet binanız sizlere ve Iğdır halkına hayırlı olsun” dedi.
                Iğdır Valilik yolu sonlarına doğru, Iğdır Konakları olarak yapılan sitenin 2800 m2’lik asma katlı dükkanlarını kiralamış ve tüm birimleri ile devasa alana yerleşmiştir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.