Belediye, Afrin İçin Mevlid Okuttu

Tarih : 2018-02-23 / Kategori : Genel Haber

Belediye, Afrin İçin Mevlid Okuttu

     Tuzluca  Belediyesi ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile Afrin’deki şehit olan askerler ve görev yapan Mehmetçikler için mevlit okutuldu.

 

         Merkez  Camii’nde okutulan mevlide Tuzluca Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Abdullah Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz, İlçe Müftüsü Muttalip Karataş, diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 
         Okutulan Mevlidin ardından ilçede bulunan  camilerde halka helva dağıtıldı.
          Merkez camiindeki helva dağıtımına katılan Belediye Başkan Vekili Abdullah Kadıoğlu, katkılarından dolayı Belediye Personeline, İlçe Müftülüğüne, din görevlilerine ve katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
          Tüm dualarının Mehmetçiklerle birlikte olduğunu dile getiren Başkan Kadıoğlu, "Şu an ülkemiz Afrin’de onur mücadelesi vermektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de başlattığı askerlerimizin kahramanca çarpıştığı Zeytin Dalı operasyonuna biz de Tuzluca Belediyesi olarak dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz. 
         Kalbimiz ve dualarımız her daim onlarla. Ülkemizin huzuru, vatanımızın bekası adına yürütülen bu operasyon inşallah zaferle son bulacaktır. “Zafer İslam’ındır” sloganıyla çıktığımız bu yolda Allah şehit düşen kahraman yiğitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar, Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. Ordumuzu muzaffer kılsın inşallah" ifadelerini kullandı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.