Iğdır Ak Gençlik Madde Bağımlılığına Karşı Savaş başlattı

Tarih : 2018-03-06 / Kategori : Siyaset

Iğdır Ak Gençlik Madde  Bağımlılığına Karşı Savaş başlattı

      Iğdır Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı  Rıdvan YEŞİL ve ekibinin Yeşilay Haftası kapsamında düzenlediği “Bağımlı olma, özgür ol” isimli sunum ve tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. 

 

         “Çağın Vebası” olan “Madde bağımlılığı”na karşı , bilinç ve farkındalığımızı  arttırabilmek adına İl Başkanı Av Ahmet TUTULMAZ, İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı  Nurgül Güneş ve il teşkilatının da katıldığı sunum ve Tiyatro gösterisi büyük beyeni topladı.
          Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Iğdır Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı  Rıdvan YEŞİL ve ekibinin Yeşilay Haftası kapsamında düzenlediği “Bağımlı olma, özgür ol” isimli sunum ve tiyatro gösterisi yaparak gençlerimizi bilgilendirmesi bizleri mutlu etti. Burdan tümünü tebrik ediyorum. Madde bağımlılığı konusunda devletimiz büyük mücadele vermektedir. Devletimizin her alanda olduğu  gibi madde bağımlılığı alanındada siz deyerli gençlerimizin geleceği için durmaksızın mücadele etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi bağımlılıkla top yekün bir savaş ilan ederek bu uluslararası sorunla mücadelemizi her alanda devam ettirdik ve ettireceğiz.” şeklinde konuştu.
Iğdır Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı  Rıdvan YEŞİL’ise, “Iğdır Ak Gençlik olarak uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmak ve tehlikeleri anlatarak kamuoyu oluşturmak bizlerin asli görevlerimizdendir” dedi.
Yeşil, açıklamasında Uyuşturucu madde kullanımı toplumun yapısını, bireylerin iç dünyasını, toplumla olan bağlarını zedeleyip kısa zamanda felç edeceğinin bilinci içersindeyiz. 
Özellikle anne, babalar olarak bir adım attığımızda, bir karar verdiğimizde çocuklarımızı nasıl etkiler diye düşünmemiz gerekiyor. 
Ailelerinden ilgi göremeyen çocuklarımız ruhsal olarak kendilerini boşlukta hissetiklerinden dolayı madde kullanımına yönelmektedirler. Bağımlılığa karşı çocukların beraberinde ailelerinde bilgilendirilmesi çok önemlidir.
         Eğer bu olaylar karşısında sessiz kalırsak daha nice kardeşlerimiz bu illet yüzünden yaşamlarını yitireceklerdir. Buradan öncelikle sivil toplum örgütlerine ve halkımıza bu konuda duyarlı olmalarını uyuşturucunun kötülüğünü ve ciddiyetinin büyüklüğünü gençlerimize anlatmalarını önemle rica ediyoruz. 
Kamuoyunun bu konu üzerinde daha fazla durmasını istemekteyiz. Biz Ak Gençlik olarak bonzai’ye karşı savaş başlatmış bulunmaktayız. Milli ve manevi kültürüne bağlı, öz değerlerine sahip çıkan bireyler olmak varken madde bağımlısı olmanın kimseye faydası olmaz. Genç kardeşlerimizin, ailelerimizin ve tüm halkımızın bu mücadeleye destek vereceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.
        Bağımlı olma, özgür ol” isimli sunum yaparak gençleri bilgilendiren Muhammet Balaman, Madde bağımlılığı, Bağımlılık yapan maddeler, Bağımlılık belirtileri, Risk Faktörleri, konularında bilgilendirme yaptı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.