IĞDIR DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ OP. DR. RAŞİT İLHAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Tarih : 2018-03-09 / Kategori : Sağlık

IĞDIR DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ  OP. DR. RAŞİT İLHAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

       Kadın annedir, kadın sırdır, kadın ailedir, kadın ilk öğretmendir.  Kadın hayatın kaynağı, rahmetin, merhametin, şefkatin, zarafetin, nezaketin sembolüdür. Kadın ailenin hanımefendisidir.  Kadın toplumun en önemli unsuru olan ailenin yapıtaşıdır.   

 

        Her şeyden önce kadın Peygamber efendimizin “cennet anların ayakları altındadır “ müjdesine layık görülen bir varlıktır.
        Ben bir kadın doğum uzmanıyım. Kadınlarımızın evlatlarını dünyaya getirirken ne kadar acılar çektiklerine fakat yavrularını kucağına aldıklarında nasıl mutlu olduklarına defalarca şahit oldum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Kadının en büyük vazifesi analıktır:’’ İlk terbiye verilen yerin ana kucağı olduğu düşünülürse, bu vazifenin ehemmiyeti layıkıyla anlaşılır.
         8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle geleceğimizi yetiştiren ve şekillendiren, toplum hayatında erkeklerden çok daha zor şartlarda çalışmak zorunda bırakılan; öncelikle Iğdır Devlet Hastanesi emekçi kadınlarımızın, şehit ve gazi annelerimizin ve tüm kadınlarımızın bu özel günlerini en kalbi duygularla kutluyorum.
         Ve yine ulu önderin dediği gibi ‘Dünyada her şey kadının eseridir.’ Evet cumhuriyetin emektar kadınları…..8 mart dünya kadınlar gününüz…kadınlarımızın günü kutlu olsun

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası