Asırlık Çınar Ramiz Özler

Tarih : 2018-03-13 / Kategori : Siyaset

Asırlık Çınar Ramiz Özler

       Iğdır’ın değerli şahsiyetlerinden, Milliyetçi Hareket Partisinin sembol isimlerinden  Ramiz Özler 100. Yaş gününde MHP İl, İlçe ve Ükü Ocakları tarafından ziyaret edilerek yaş günü pastası kesildi ve yeniden üye kaydı yapıldı.

 

              MHP İl Başkanı Ersoy İçer, Merkez İlçe Başkanı Özcan Zorman, Ülkü Ocakları Başkanı Caner Ağrıdağ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Ramiz Özler, 100. yaş gününde ömrünü verdiği MHP’ye yeniden üye oldu.
            Partililerin bozkurt selamıyla selamladığı Ramiz Özler: “100 yıl daha yaşasam yine davemden vazgeçmem. 100 yaşımı tamamlayıp partime yeniden üye olmak benim için yeniden doğmuşum gibi bir his uyandırdı. Hepinizi gözlerinizdenh öpüyorum” dedi.
            MHP İl Başkanı Ersoy İçer de yaptığı açıklamada: “Hepimizin üstadı olan, değerli büğüyümüz, şairimiz, yazarımız, Ramiz amcamızın doğum gününü kutlamak, partimizin üye kayıtlarının devam ettiği bu günlerde kendilerini partimize yeniden kayıt etmek bizim için büyük bir şereftir. Yüce Allah Ramiz amcamıza ve bütün vatanperver büyüklerimize uzun ömürler versin. Bizler büyüklerimizin hayır duaları ile yolumuza devam etmekteyiz. İnşallah halkımızın birlik ve bütünlüğü, vatanımızın bölünmez bütünlüğü Ülkücülerin omuzlarında ilelebet ilerleyecektir.” Dedi.
            Merkez İlçe Başkanı Özcan Zorman’da: “Ramiz Özler bizim çocukluğumuzun sembolü, partimizin akıl hocası, değerli büyüğümüz, amcamız ve reisimizdir. Yaş gününü kutluyor, uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Merkez ilçe olarak üye kayıtlarımıza hızlı bir şekilde devam etmekteyiz. Ramiz amcayıda üye kıt etmek bizim için büyük bir şereftir.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.