IĞDIR İL ÖZEL İDARESİ 2017 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Tarih : 2018-03-17 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR İL ÖZEL İDARESİ 2017 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

       Meclis toplantısında oy birliği ile kabul edilen “2017 Yılı Iğdır İl Özel İdaresi Faaliyet Raporu” Iğdır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat AKKUŞ tarafından sunum eşliğinde meclise okundu.

 

       Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda katip üye Ziyattin TİK, tarafından bir önceki karar özetlerini kapsayan tutanaklar okundu.
Birleşime ait tutanakta maddi hata bulunup bulunmadığı incelendikten sonra başkanlık divanınca imzalandı.
        5302 Sayılı İl Özel İdaresi kanunun 39. Maddesi ile 5018 sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunun 41. Maddesine dayanılarak çıkarılan. Kamu İdarelerince hazırlanacak Faaliyet raporları Hakkında Yönetmelikte belirtilen esas ve usullere uygun olarak hazırlanmış bulunan, 2017 yılına ait bir yıllık süreyi kapsayan faaliyet raporları hakkında İl Özel İdaremizin gerek kendi öz geliri ve gerekse devlet yardım ve katkılarıyla meydana getirilen faaliyet ve yatırımlar la bu yatırırımlar dan fiziki ve nakdi gerçekleştirme durumları, “2017 Yılı Iğdır İl Özel İdaresi Faaliyet Raporu” Iğdır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat AKKUŞ tarafından İl Genel Meclisine sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.
        İl Özel İdaresi 2018 yılı bütçesinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiğini ifade eden İl Meclis Başkanı Kurban OLUZ, yaptığı konuşmada, kendilerine verdiği destekten dolayı başta Vali  Enver ÜNLÜ olmak üzere Genel Sekreterimiz Ferhat AKKUŞ’a ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanununun 39.maddesi gereğince hazırlanan faaliyet raporunda yer alan çalışmaların gerçekleşmesinde çaba gösteren, emek sarf eden tüm kurum çalışanlarına teşekkür ederim “dedi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.