21 MART NEVRUZ KUTLAMA MESAJI

Tarih : 2018-03-21 / Kategori : Genel Haber

21 MART NEVRUZ KUTLAMA MESAJI

           Baharın müjdecisi olarak kabul edilen Nevruz Bayramı, geçmişten günümüze birlik, beraberlik ve kardeşliğin hep beraber omuz omuza yaşanmasına vesile olan, paylaşımcı ve bütünleştirici niteliğiyle, Orta Asya’dan Balkanlara, Ortadoğu’dan Anadolu’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada binlerce yıldır coşkuyla kutlanılan bir gündür.

 

Ülkemiz ve bütün Türk dünyasında farklı inançlara, dillere, etnik köken ve kültürlere sahip insanlarımızın, çok eski tarihlerden bu günü baharın gelişi olan Nevruz’u aynı tarihler arasında geleneksel bir bayram havası içinde kutlamakta olmaları anlamlı ortak paydalarımızdan olup, bizi bir millet yapan önemli kültürel öğelerdendir. Birliğimizi güçlendiren ve kültürel zenginliklerimizi koruyan bu gibi değerlerimizin, gelecek kuşaklara aktarmak ve yaşatmak bizlerin en önemli görevlerindendir.
Bu duygu ve düşüncelerle bir bayram coşkusuyla karşıladığımız Nevruz’un, birlik ve beraberliğimizi daha da artırıp, ülkemiz başta olmak üzere, tüm insanlığa güzel günler getirmesini diler, Iğdırlı hemşerilerimizin Nevruz Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.
 
        Melih EKİCİ
    İl Emniyet Müdürü
1.Sınıf Emniyet Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası