Bahçeli’ye Yeddilevin Payı

Tarih : 2018-03-21 / Kategori : Siyaset

Bahçeli’ye Yeddilevin Payı

        MHP kurultayına katılan Iğdır il teşkilatı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek Nevruz bayramı münasebetiyle semenili “yeddilevin” payı verdi.  

 

     Nevruz bayramının simgesi  olan (semeni) yeşermiş buğday ve en az yedi çeşitten oluşan çerez ve boyanmış yumurta honçası MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye pay olarak verildi.   
              Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer, Merkez İlçe Başkanı Özcan Zorman, yenetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı kurultayda coşkulu anlar yaşandığı aktarıldı.
                MHP İl Başkanı Ersoy İçer yaptığı açıklamada: “12. Olağan kurultayımızı yoğun katılım ile gerçekleştirdik. Sayın Dr. Devlet Bahçeli yeniden genel başkanımız seçilmiştir. Bu onurlu ve gururlu günümüzde Sayın Genel Başkanımızı makamında ziyaret ederek Nevruz bayramını tebrik ettik. Nevruzun simgesi ve vazgeçilmezi olan semleni ve yeddilevin ikramında bulunduk. Sayın Genel Başkanımız bizleri çok sıcak karşılayarak, Iğdır halkının Nevruz bayramını kutladığını belirtti ve kucak dolusu selamlarını gönderdi.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.