KAMİL ARSLAN ,”TRA-2 BÖLGESİNDE TEK AKRETİDE ODAYIZ

Tarih : 2018-03-23 / Kategori : Genel Haber

KAMİL ARSLAN ,”TRA-2 BÖLGESİNDE TEK AKRETİDE ODAYIZ

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Kamil Arslan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek yaptıkları çalışmaları anlattı.

            7 Nisan’da yapılacak olan Oda seçimlerinde tekrar aday olduğunu belirten Arslan, Üyelerimiz teveccüh gösterdiği taktirde önümüzdeki günlerde güzel projeleri gerçekleştirecek yarım bıraktığımız işleri tamamlayacağız. ”dedi.
           Göreve geldiği günden beri Iğdır için çalıştığını aradan geçen süre içinde Iğdır’a  Odamız kendi olanakları ile 4 derslikli 3 köyün ihtiyacını karşılayan ve Odamızın girişimleri ile TOBB tarafından temel atıldığı dönemde sadece 24 ilde  yaptırılan 24 derslikli Teknik lise ile birlikte   2 okul kazandırdıklarına vurgu yapan Kamil Arslan,”Dilucu sınır kapısını modernize ettirerek Türkiye’nin gülen yüzü haline getirdik.  Organize sanayi Bölgesini geliştirdik.Bölgede en çok teşviği alan il olduk.Yine OSB ‘de 6 bin metrekarelik  fuar alanı ve kongre salonu yapıyoruz.
           Yapacağımız projeler içinde AVM ve turistik otel vardır .Bu projeler gerçekleştiğinde Iğdır daha çok gelişecek Nahcıvan dan İran dan gelen turistlerin beklentisi öncelikle alışveriş merkezleri eğlence sektörü ve konaklamadır .Projelerimizle turistlerin ihtiyacı karşılanacak  ilimizi daha çok tercih edeceklerdir. İran’ın belli başlı şehirlerinde Iğdır’ı tanıtan bilbordlar, afişler broşürler ile IĞDIR SİZİ BEKLİYOR projesi ile ilimize gelen turist sayısını artırmayı planlamaktayız.
           Üye memnuniyeti 10002 ve ISO-9001  belgesi olan  TRA-2 bölgesinin tek akredite odası olan odamız akredite olduğu dönemde ilk akredite olan 100 odanın içinde 40.sıradadır.Odamız üye odaklı çalışmalarına hız verecektir.İlimizin marka değerinin artırılması yönündeki çalışmaları başlatmış  Iğdır ürünlerinin tescilli ürün olarak Dünya pazarında yerini alması için Türk Patent Enstitüsüne başvurularını yapmış önümüzdeki Günlerde Iğdır kayısısı  ile ilgili Iğdır belediyesi ile ortaklaşa yapılacak çalışmalar ile Iğdır’mızın tanıtımına katkısı artacaktır. Bu işi biz biliriz bundan dolayı da başkanlığa ekibimle talibim diyen Arslan,””Bu işte para gelir yoktur. Yıllardır gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Bundan sonrada çalışmak istiyoruz. Karar değerli üyelerimizdir. Aday olan arkadaşlara başarılar dilerim.Seçim adil bir şekilde üyelerimizin hür iradesi ile gerçek leşecektir. ”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası