BAŞKAN YİKİT BELEDİYE PERSONELLERİYLE NEWROZ BAYRAMI VESİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

Tarih : 2018-03-23 / Kategori : Genel Haber

BAŞKAN YİKİT BELEDİYE PERSONELLERİYLE NEWROZ BAYRAMI VESİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

            21 Mart Newroz Bayramı vesilesiyle Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Iğdır Belediyesinde çalışan personelleri ve birim amirleri ile bayramlaşarak bayramlarını kutladı.

           Iğdır Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde gerçekleşen Bayramlaşmaya Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Yücebaş, Aynur Timur ve Birim Müdürleri ile personelleri katıldı.
          Tüm personellerin bayramını kutlayarak kısa bir açıklama yapan Başkan Yikit;” öncelikle hepinize buraya gelip bu sıcak ortamın oluşmasına katkı sağladığınız için teşekkür ediyor, hepinizin Newroz Bayramını kutluyorum. Bizler her yerde şunu söylüyoruz Newroz’un nihayeti barıştır. Barış da huzurdur, kardeşliktir, birlikte yaşamadır, yeniden başlamadır. Bölgemizde Newroz’un en anlamlı şekilde kutlandığı şehirlerin başında Iğdır gelir. Iğdır’dan çıkıp batıya doğru gittikçe Newroz’un isminin bile unutulduğu görülmektedir. Ama özellikle bizim yaşadığımız bölgede Newroz’un önemi çok büyüktür, buradaki insanlar için yeniden diriliştir, baharın müjdecisidir. Bu Newroz da ümit ediyoruz ki bölgemizde, coğrafyamızda var olan savaş, kan ve gözyaşının dinmesi, huzur, mutluluk, barış ve yeniden dirilişin hakim olmasını temenni ediyoruz. Ben sözlerimi tamamlamadan bu güzel ortamın oluşmasına büyük katkıları olan Zabıta Müdürlüğümüze ve buraya gelen siz değerli çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı bayramlar Newroz’unuz kutlu olsun.” Dedi. 
       Yapılan konuşmaların ardından Newroz Bayramlarının en önemli geleneklerinden biri olan renkli şekilde boyanan yumurtalar tokuşturuldu.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.