SANAYİ SİTESİNİN YOL VE DOĞALGAZ SORUNU SONA ERİYOR

Tarih : 2018-04-14 / Kategori : Genel Haber

SANAYİ SİTESİNİN YOL VE DOĞALGAZ SORUNU SONA ERİYOR

Yıllardır esnaflar ve vatandaşlarımız için büyük sorun haline gelen küçük sanayi sitesinin yol ve doğalgaz sorunu sona eriyor. 

 

          Yolları oldukça kötü durumda olan küçük sanayi sitesinde başlatılan doğalgaz çalışmalarında sona yaklaşılırken, çalışmaları yerinde inceleyen Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, doğalgaz çalışmalarının ardından sanayi sitesinin yollarının yapılacağının müjdesini Iğdır Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Taşkınsu ve esnaflara verdi. 
          Sanayi sitesi esnaflarına ve vatandaşlara onları mağdur etmeme noktasında verdikleri her sözün arkasında olduklarını vurgulayan Başkan Yikit;” sanayi sitemizin doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Sanayi sitemizdeki esnaflarımıza doğalgazın hayırlı olmasını diliyorum. Doğalgaz çalışmalarının ardından hayırlısı ile sanayi sitemizin oldukça kötü durumda olan yol ve alt yapı sorununu da çözeceğiz. Bizi sanayi sitesi yollarının bu durumu üzerinden oldukça eleştirenler oldu. Biz Iğdır Belediyesi olarak bu sorunu çözmesi gerekenlerin çözmemesi durumunda esnaf ve vatandaşların mağdur olmaması için sorumluluk alacağımızın sözünü vermiştik. Esnaf ve vatandaşlarımızın mağduriyeti, sanayi sitesinin durumunun daha kötüye gidişi ile bu sorunu çözme kararı aldık. Doğalgaz çalışmalarının sona ermesi ile sanayi sitemizdeki bütün esnaflarımız ile bir görüşme ayarlayacağız ve sorunların ortak çözümü noktasında neler yapabileceğimizi birlikte istişare ederek tüm hazırlıklarımızı yaparak sanayi sitemizi nasıl daha modern hale getireceğimizi birlikte planlayacağız. Yapılacak tüm yenilikler başta esnaflarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız için hayırlı olsun.” Dedi.
Yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Yikit, daha sonra Iğdır Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Taşkınsu ve esnaflar ile uzun süre sohbet etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası