BEN DEĞİL BİZ DEĞİL IĞDIR KAZANDI

Tarih : 2018-04-16 / Kategori : Genel Haber

BEN DEĞİL BİZ DEĞİL IĞDIR KAZANDI

          Iğdır Ticaret ve Sanayi odası olarak bir seçim dönemini daha geride bıraktık. 07/04/2018 cumartesi  günü meslek komitesi üyelerinin seçimiyle başlayan seçim maratonu, 11/04/2018 çarşamba günü, yönetim kurulu ,yönetim kurulu başkanı, genel kurul delegesi ve disiplin kurulu üyeleri seçimiyle sona erdi.

           ITSO Yönetim kurulu Başkanı  Kamil Arslan, Iğdır Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu olarak ,Iğdır’ a hizmeti ilke edinen bir anlayışla bugüne kadar yapmış olduğumuz proje ve çalışmaların bir çoğunu hayata geçirmiş olmaktan ziyadesiyle mutluyuz.
            Ülkemize ve ilimize daha fazla hizmet edebilme amacıyla yarım kalan proje ve çalışmalarımızı tamamlamak için bir hizmet dönemine daha talip olduk. Değerli üyelerimizin taktiriyle de yeniden bu yüce kurumun yönetimine getirildik. Demokrasinin tam anlamıyla işlediği bu süreçte elde ettiğimiz başarı bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin üyelerimiz tarafından ne denli teyit edildiğinin bir göstergesidir. Bu sonuç üyelerimizin sağduyusunun mutlak zaferidir.”dedi.
         Arslan, Bundan sonra da, bugüne kadar göstermiş olduğumuz tarafsızlık ilkesinden taviz vermeden, her üyemize aynı mesafede hizmet etme anlayışımız aynı titizlikte sürecektir.
Camiamızın bize gösterdiği güvene layık olarak, üyelerimizin sorunlarını ve bu  sorunlara ilişkin önerilerimizi her platformda dile getirme çabalarımız devam edecektir.
          Meclisimiz, yönetim kurulumuz ve arkadaşlarımızın yaratacağı heyecanla ,kaldığımız yerden ve her geçen gün hedeflerimizi biraz daha büyüterek üstlendiğimiz sorumluluğu yerine getirme gayreti içerisinde olacağız.
Seçimler süresinde değerli vakitlerini ayırarak büyük katılımla bu demokrasi mücadelesinde katkıda bulunan üyelerimize ,sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Hepsi sorumlu birer üye olduklarını Iğdır ticaret ve sanayi odasının arkasındaki büyük güç olduklarını kanıtlamışlardır.
          Ayrıca seçimlerin sükunet içinde geçmesinde büyük emeği geçen başta Iğdır Emniyet müdürümüz sayın Melih Ekici ’ye  ve emniyet müdürlüğü personeline, merkez ilçe seçim kurulu başkanı Sayın Hakime Neslihan Çebi’ye ve sandık kurulu görevlilerine seçimler süresince seçim sonuçlarını halkımıza yansıtan değerli basın mensuplarımıza  hür teşebbüs camiası adına odam , meclisim, yönetim kurulum ve şahsım adına şükranlarımızı sunarım.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.