GÜVENLİK KORUCULARIYLA 2. KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Tarih : 2018-04-16 / Kategori : Genel Haber

GÜVENLİK KORUCULARIYLA 2. KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ

            Vali  Enver Ünlü’nün başkanlığında, İl Emniyet Müdür V. Cevdet Yumuşak , İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı, İl Mahalli İdareler Müdürü Çetin İden ve il merkezi ve ilçelerde görev yapan güvenlik korucularının katılımıyla Jandarma Sosyal Tesislerinde bu ay ikincisi düzenlenen koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

 

Programda, Vali Ünlü, tarafından güvenlik korucularına tek tek söz hakkı vererek onların sorun, talep ve önerileri dinlendi.
Vali Ünlü, programda güvenlik korucularına hitap ederek; ‘‘Terörle mücadele konusunda devletimiz büyük bir kararlılık içerisinde bu çalışmaları ortaya koyuyor. Güvenlik birimlerimizde alınan bu kararlar çerçevesinde çalışmaları büyük bir hassasiyet içerisinde sürdürüyor. Sizlerde güvenlik birimlerimizin birer asli üyelerisiniz. Sizler köylerinizde ve kasabalarınızda bizim duyan kulağımız, gören gözlerimizsiniz. Hep birlikte el ele vererek görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız, birbirimizi destek olacağız. Ülkemizi daha fazla kalkındıracağız. Bizim en büyük avantajımız genç nüfusumuz, aynı zamanda bu ülke üzerinde artniyetli düşünceleri olanlarında en büyük korkusu bu. Bundan dolayı evlilik müessesesinin kutsallığını yıkmak isteyenlere fırsat vermeceğiz. Onlar bizim büyümemizden, genç nüfusumuzdan, kalkınmamızdan ve bölgemizde dik durmamızdan korkuyorlar. Bizde onları korkutmaya devam edeceğiz. Bizim kimseninde toprağında gözümüz yok, güvenlik güçlerimiz şimdi Afrin’deyse bunun sebebi mazlumların yanında olmak, bölgede huzur ve istikrarı sağlamak ve sınır güvenliğimizi güvence altına almaktır. Biz bin yıldır bu coğrafyada iç ve dış güçlere karşı mücadele ediyoruz, eğer şimdi bu yoldan vazgeçersek, ecdadımız yüzüne öte tarafta nasıl bakarız, Seyit Onbaşı’na ne deriz... Ben yeniden hepinize görevlerinizde başarılar diliyor, fedakarca yapacağınız çalışmalarından dolayı şimdiden sizleri kutluyorum.’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası