“IĞDIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AİLELERLE BULUŞUYOR”

Tarih : 2018-04-17 / Kategori : Eğitim

“IĞDIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AİLELERLE BULUŞUYOR”

         Öğrencilerden örnek davranış... Ev tamir edip, boyadılar Iğdır’da lise öğrencileri, Bağlar  mahallesinde  belirlediği bir ihtiyaç sahibi ailenin evini bedava boyayıp tamir ederek örnek bir davranış gösterdi.

 

            Iğdır  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri toplum hizmeti çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini bedava boyayıp tamir ediyor.
              Iğdır  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   okul yönetimi ihtiyaç sahibi bir aileyi belirledi. Daha sonra öğretmen ve öğrenciler, Bağlar Mahallesi'nde bulunan bir ihtiyaç sahibi ailenin evini tamir edip boyadı.
     Okul Müdürü Necdet Özer,  “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor ” projesi kapsamında okulda oluşturulan proje ekibi tarafından  bakım onarıma ihtiyacı olan bir ev belirlenmiş ve tadilat çalışmalarına başlanmıştır. Metal Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanlarımızın katkılarıyla ziyaret edilen evde mutfak, banyo, pencereler, kapılar, su tesisatı, elektrik tesisatı, boya-badana ve sundurma yenilenecektir.”dedi.
           Tespit edilen evlerin boya ve tamiratını yaptıklarını belirten Okul müdürü Necdet  Özer, Öğrencilerle birlikte yaptığımız  çalışmalarımız devam ediyor. Yoksul ailelerin evini tamir edip boya işlerini yapıyoruz. Bu ailemizde gördüğünüz gibi zor şartlarda yaşıyordu. Evin duvarlarını boyadık. Mutfak tezgahı elbise dolabı ve banyo yaptık tavanını da yaprak aileye oturulur bir şekilde teslim edeceğiz “dedi.
         Öğretmen ve öğrencilerde, bu evi baştan sona yeniliyoruz. Bundan dolayı da mutluyuz.”dediler.
         Ev sahibi Nezaket Kulalı “Allah devletimizden öğrencilerden razı olsun evimi onarıyorlar. Çok memnun oldum dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.