Diyadin Belediye Başkanı Salih Yaşar’ı Ağırladık

Tarih : 2018-04-17 / Kategori : Genel Haber

Diyadin Belediye Başkanı Salih Yaşar’ı Ağırladık

     Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Diyadin Belediye Başkanı Salih Yaşar, Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, iş insanı Ergün Aras ve Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş bir araya gelerek hasbihal etti.

 

          Diyadin Belediyesi Kayyum Belediye Başkanı Salih Yaşar’ı Iğdır’da ağırlamak için dostları bir araya geldi ve Üniversitenin ağır iş yükü ve koşturmacasına ragemen ev sahipliği yapan Rektör Mehmet Hakkı Alma ile keyifli bir sohbet edildi.
                Diyadin belediyesine atandıktan sonra Diyadin’in çehresini değiştiren ve çok ciddi yatırımlar yaparak tüm sorunlarını gideren Başkan Yaşar, hafta sonunu Iğdır’da geçirdi. Iğdır’daki dostları ile bir araya gelen Başkan Salih Yaşar: “Dostlarla bir arada olmak güzeldir. Benim Iğdır’da birçok dostum arkadaşım var. Sayın Rektörümüz de benim akrabam ve dostumdur. Iğdır Üniversitesini kalkındırmak, buraya eser bırakmak için gece gündüz çalışmakta, çaba sarfetmektedir. Bu sebepten ötürü kendisini kutluyorum.  Dayanışmanın olduğu her yerde başarı vardır. İnşallah dayanışma içinde bulunarak Iğdır üniversitesini her geçen gün daha da başarılı kılacaksınız.  Allah hepinize kolaylık versin.” Dedi.
                Gece gündüz demeden sürekli hareket halinde olan ve Üniversite de yeni bölümler açarak üniversitenin vizyonunu değiştiren Rektör Mehmet Hakkı Alma’da sohbet esnasında yaptığı konuşmada: “Bu koşturmacamın bir tek sebebi var o da Iğdır’a bir eser bırakmaktar. Üniversitemiz henüz genç bir üniversitedir. Bu yapılan çalışmaların tamamı alt yapı çalışmalarıdır. Göreceksiniz bir iki yıl sonra tohumlar filiz verecek ve Iğdır Üniversitesi şahlanacaktır.  Kampüsümüz içerisinde çok çeşitli çalışmalarımız devam etmektedir. Bir yandan eksiklerimizi gidermeye çalışırken, diğer yandan yeni bölümler açarak öğrenci portfeyimizi genişletmekteyiz. Halkımız, brokrasimiz, siyasilerimiz üniversitemizi sahiplensinler. Halkımızla uzak değiliz, ama daha çok güç birliği yapmamız gerekiyor. İl dışında ki işadamlarımızla görüşüyorum , üniversitemize  desteklerini sağlıyorum. Verilen her bir omuz bizleri inanılmaz motive ediyor. İnşallah tüm Iğdır’la dayanışmamız devam edecek, halkımızın akın akın üniversitemize gelişini artıracağız.” Dedi.
                Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Üniversite bir şehrin vizyonudur.  Bizler Iğdır halkı olarak üniversitemizin çabasını ve çalışmalarını görüyoruz.  Güzel gelişmeler var.  Geçmişe takılmanın hiçbir manası yoktur. El birliği ile üniversitenin daha çok kalkınması için ne gerekiyorsa yapılmalıdır.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.