35. Anlaşmamızı Defterdar Büyükfırat İmzaladı

Tarih : 2018-04-18 / Kategori : Genel Haber

35. Anlaşmamızı Defterdar Büyükfırat İmzaladı

         Yeşil Iğdır Gazetesi Matbaacılık Ltd. Şti. 35 yıldır aralıksız olarak maliye ile anlaşma imzalayıp Fatura, Fiş ve benzeri Maliye mühürlü evrakları basma yetkisi aldığı anlaşmasını yeniledi.
           Her yıl Nisan ayında yapılan maliye anlaşması, bu yılda tekrar edildi. Mütevazi kişiliği ile mükelleflerinin gönlünde taht kuran, sevgi ve beğenisini kazanan Defterdar Abdulkadir Büyükfırat  ve Gelir Müdür vekili Süphan Gökçebulak ile birlikte 35 yıldır devam eden Maliye anlaşması karşılıklı imzalandı.

         Defterdar Sayın Abdulkadir Büyükfırat yaptığı açıklamada:”Yeşil Iğdır Gazetesi ve Matbaası Ltd. Şti. 63 yıllık bir kuruluş ve bizim önemli bir mükellefimizdir. 1983 yılında Maliye Bakanlığımızın çıkardığı anlaşma yasası ile anlaşma yaparak yaklaşık 35 yıldır Defterdarlığımızla anlaşma yapıp değerli evrak düzenleyen ve nizami bir işlem yapan Yeşil Iğdır’ı kutluyorum. Üreten, ülke ekonomisine katkı sunan bütün mükelleflerimiz bizim için değerlidir. 63 yıl elbetteki uzun bir süredir. Ülkemizde böylesi uzun ömürlü işletmeler her daim öncü olmuş, teşvik edici olmuştur. Yeni anlaşmanızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Defterdarlık ile anlaşmayı imzalayan Yeşil Iğdır Gaz. Mat. Ltd. Şti. yetkili müdürü Cabbar Şıktaş’da: “Yeşil Iğdır 63 yıllık bir gururdur. Bu gururu bizlere yaşatan ise kadirşinas Iğdır halkıdır. Iğdır halkının desteği ile yaşamış ve Yeşil Iğdır’ı yaşatmışızdır. Defterdarlığınız ile 35 yıldır anlaşma yapıyor, değerli evraklarının basım işlerini yapıyoruz. 35 yılı anlımız açık, başımız dik olarak geçirdik. Türkiye’de çok az firma Defterdarlık ile bu kadar uzun süre anlaşma yapabilmiştir. Gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederim” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.