Sefaköy Iğdırlılar Derneği ile İSTAD’dan Nezaket Ziyareti

Tarih : 2018-04-23 / Kategori : Genel Haber

Sefaköy Iğdırlılar  Derneği ile İSTAD’dan Nezaket Ziyareti

     İstanbul’da yaşayan Iğdır’lı hemşerilerimizin bir araya geldiği, dayanışma içinde olduğu Sefaköy Iğdır’lılar Derneği Başkanı Hadi Akmugan ile İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu ve yönetik kurulu üyeleri gazetemiz sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

 

    İstanbul’da faaliyet gösteren Sefaköy Iğdır’lılar  Dayanışma Derneği başkanı Hadi Akmuğan, yönetim kurulu üyelieri  Celal Karaali,  Yıldıray Sarcan ve İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu ile yönetim kurulu üyesi Bülent Tanrıverdi Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek sohbet ettiler.
         Dernek Başkanı Hadi Akmugan yaptığı açıklamada: “63 yıldır aralıksız devam eden Yeşil Iğdır gazetesi bizim gençlik yıllarımızı hatırlatan bir gazetedir. Uzun soluklu bir yayın akışını devam ettirmeniz ve bu günlere kadar getirmeniz gerçekten taktir edilmektedir. Biz gurbettekilere Iğdır’ımızı yakın ediyorsunuz. Bu sebepten ötürü sizlere teşekkür ediyoruz.” Dedi.
             İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu’da: “Sefaköy Iğdır’lılar derneğimizin üyeleri ile birlikte Iğdır ve Nahcivan gezisi tertip ettik, bu kapsamda Iğdır’ın en eski ve köklü gazetesi olan Yeşil Iğdır’ı ziyaret etmek mutluluk vericidir. İyiki varsınız.” Dedi.
           Cabbar Şıktaş’da: “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim. İstanbul’da göstermiş olduğunuz birlik ve beraberlik taktir edilecek düzeydedir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.