VALİ’ÜNLÜ’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2018-04-24 / Kategori : Genel Haber

VALİ’ÜNLÜ’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

          Milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşamaktayız.

 

           Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak en iyi şekilde yetiştirmek; milli ve manevi değerlerine bağlı, kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve en büyük hedefimizdir.
             Sevgili Çocuklar; sizler de, milletimizin gelecekte de gelişmiş toplumlar arasında söz sahibi olması, çağdaş medeniyetler seviyesini yakalaması, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirebilmesi için en şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz. Çünkü günümüzde yetişmiş insan gücü milletimizin geleceğe sağlam adımlarla ulaşması için en çok ihtiyaç duyulan nitelikler arasındadır.
         Bu umutla 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum.
   Enver Ünlü
       Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.