Renkli Müdürün Tayini Çıktı

Tarih : 2018-04-26 / Kategori : Kültür & Sanat

Renkli Müdürün Tayini Çıktı

      Iğdır Kültür ve Turizim Müdür yardımcısı olarak yıllarca müdürlüğe vekaleten bakan ve Kültür Müdürü Osman Engindeniz’in tayini Muğlaya çıktı.
      Iğdır’da başarılı bir şekilde kültür ve trizim  müdürlüğü icra eden, şık ve renkli giyisileri ile kültür ve turizmi sembolize eden renkli müdür Osman Engindeniz’in tayini Muğla İl müdür Yardımcılığına çıkması sebebiyle vedalaşmak üzere Yeşil Iğdır Gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret etti.

           Tayini Muğla İl Müdür Yardımcılığına çıkan Osman Engindeniz,  Iğdır Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet Kaynar ile birlikte ziyaret ettiği gazetemizde bir açıklama yaparak şöyle dedi: “Iğdır’da görev yaptığım süre içerisinde hep bir çaba içerisinde oldum. Iğdır’ın kültürünü gittiğimiz fuarlarda ülkemize tanıtmaya çalıştık... Elbette Valiliğimizin, Belediyelerimizin, halkımızın sonsuz desteğini gördük. El birliği ile yapabildiklerimiz bu kadardı. Umarım gittiğim yerde Iğdır’ımızın esintilerini oralarda da hissettirmeye çalışacağım. Bana görev yaptığım süre içerisinde desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Faaliyetlerimizi dünyaya duyuran Yeşil Iğdır Gazetesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Muğlada her bir Iğdır’lının bir evi, bir kardeşi olduğunu kimse unutmasın. Tüm halkımızı saygıyla selamlıyorum. Hakkınızı helal edin.” Dedi.
         Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’da: “Iğdır’da Kültür ve Turizim Müdürlüğü sizinle birlikte ivme kazandı. Başarılı hizmetler ortaya koydunuz.  Umarım Muğla’da da başarılı hizmetler ortaya koyacaksınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.