ÇOCUK ACİL BİRİMİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Tarih : 2018-04-26 / Kategori : Sağlık

ÇOCUK ACİL BİRİMİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Iğdır Devlet Hastanesi Acil Servisinde bulunan Çocuk Müşahade bölümü baştan aşağıya yenilendi. Müşahade bölümü rengarenk resimlerle süslendi.

 

     Iğdır Devlet Hastanesi Acil Servisinde bulunan Çocuk Müşahade bölümünün açılışına Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sağlam, Iğdır Emniyet Müdürü Melih Ekinci, İl Sağlık Müdürü Alpaslan Erol,  Başhekim Dr. Raşit İlhan, Iğdır İl Milli Eğitim müdürü Murat Aydoğdu, Kurum müdürleri ve Hastahane personelleri katıldı.
        Protokol tarafından yapılan açılış Iğdır Valisi Enver Ünlü’nün, Servisi gezmesi ile devam etti.
       Vali Enver Ünlü, Çocuk servisini Masal ve Çizgi film kahramanlarıyla süsleyen Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Resim öğretmenlerini tebrik ederek plaket tektim etti.
         Vali Ünlü, Iğdır Devlet Hastanesi'nde çocuk acil servisne başvuran çocuk hastaların korkmadan ve kendilerini ev ortamında hissedebileceği şekilde sağlık hizmeti aldıkları Çocuk Müşahade birimi yenilenerek çok daha ferah ve rahat görünüme kavuşturuldu. 
        Daha önce Çocuk ve büyükler ister istemez farklı kazalardan dolayı bir arada tedavi görmek zorunda kalıyordu. Buda çocukların pisikolojisini kötü etkiliyordu. Şimdi ise çocuklar hastahaneye geldiklerinde artık korkmayacak. Çünkü duvarlar çizgi film karakterleri ile süslenerek çocukların hastaneden korkmayacakları bir ortam sağlanmış oldu. Bu güzel çalışmayı gerçekleştiren değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.”şeklinde konuştu.
Iğdır Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr. Raşit İlhan, yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın iyi olmaları için modern tıbbın tüm gelişmelerini takip etmekte ve uygulamaktayız.
        Hastanemizden sağlık hizmeti alan çocuklarımızın korkmayacağı ve aileleri ile birlikte rahat edebileceği bir ortam oluşturduk. 
Bölge halkımıza sunulan sağlık hizmeti standartlarının artması ve geliştirilmesi bizleri de mutlu etmektedir" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.