Kurtuluş Kırvaç “Bende Varım” dedi

Tarih : 2018-05-01 / Kategori : Siyaset

Kurtuluş Kırvaç “Bende Varım” dedi

       Iğdır’lı iş adamlarından Kurtuluş Kırvaç, Gazetemizi ziyaret ederek  Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş’ile bir süre sohbet ederek  Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

        Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı Kıvraç, Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki vatan sevdalılarının 2002 yılında başlatmış olduğu Ak Parti hareketi kendisine düzenlenen her türlü komple ve  darbelere rağmen yıkılmayan her defasında dahada güçlenerek kutlu uyanışı gerçekleştirmesini bilmiştir.
İktidar olmasının her şey olmadığını aynı zamanda muktedir de olabilmek gerektiğini ve siyasetin partiler için değil millet için, hizmet için, yapılması gerektiğini millete rağmen siyaset yapılmayacağı bilincini bizlere uyandırmıştır.
        Bilindiği üzere hizmet siyasetle yapılıyor bende Allah nasip ederse bundan sonra hizmet için milletim için siyasetin içinde Ak Partinin yanında yer alacağımı belirtmek isterim. Iğdırlı ve Iğdır aşığı biri olarak memleketimi çok iyi tanıyorum halkın içinden geliyorum halkı ve sorunlarımızın ne olduğunu çok iyi biliyorum bu sorunları meclise taşımak hatta bakanları kapı kapı dolaşıp memleketimin sorunlarına çözüm bulacağımı belirtmek istiyorum şehrimizde yapılacak çok iş alınacak çok yolumuz var ığdırın hizmetin en son geldiği şehir değil ilk geldiği şehir olması için mücadele edeceğim  şehrimizin daha yaşanır bir yer olması hepimizin daha iyi maddi koşullarda yaşaması çocuklarımızın daha iyi eğitim alması ilimizdeki sorunların  en az düzeye indirlmesi tüm Iğdır halkının ortak değeridir. Iğdıra hizmet için sorunların çözümü için daha yaşanılır daha mutlu Iğdır için milletimizin refahı ve yarınlarımız için gayret etmek hizmet kervanında yer bizler için onur olacaktır“ şeklinde konuştu.
       Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş ise, Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı Kıvraç’a anlamlı ziyaretindin dolayı teşekkür ederek siyasi hayatında başarılar diledi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.