Ak Parti’de Adaylık Yarış Kızıştı

Tarih : 2018-05-01 / Kategori : Siyaset

Ak Parti’de Adaylık Yarış Kızıştı

            Milletvekili Nurettin Aras’ın yanı sıra, Ak Parti  eski Iğdır Milletvekili Ali Güner ve Ak Parti eski İl Başkanı Ömer Armağan’da dilekçe vererek aday adaylıklarını açıkladılar.

 

           Ak Parti’de aday adaylığı yarışı her geçen gün kızışıyor.  Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ın il başkanlığından istifa edip adaylığını açıklaması ve parti teşkilatlarının, belediye başkanlarının da kendisini destekleyen dilekçeler vermesinin ardından, siyasi arena bir hayli hareketlendi.
Pazar günü itibariyle Ak Parti’nin ağır topları eski Milletvekili Ali Güner ve eski il başkanı Ömer Armağan’ın da adaylıklarını açıklamaları ile siyasi gündem fazlasıyla ısındı.
          Telefonla görüştüğümüz Ak Parti eski il başkanı Ömer Armağan yaptığı açıklamada: “Kimse Ak Parti’yi babasının çiftliği gibi kullanamaz.  Bu partiye emek vermiş, hizmet etmiş, oy vermiş olan  kişileri kenara itip, partiden uzaklaştıramaz.  Sayın Cumhurbaşkanımız bu kritik süreçte kesinlikle ve kesinlikle kimsenin partiyi kullanıp ahbap çavuş ilişkileri ile kaybedecek kişilerle yola çıkılmasına müsaade etmeyecektir. 
         Sayın Nurettin Aras’ın da, Sayın Ali Güner’in de ve benim de ciddi tabanlarımız bulunmaktadır. Bizler güç birliği yapacağız ki hedefe ulaşabilelim. Özellikle Iğdır’da bir takım çevreler tabanı olan, seçmeni olan kişileri partiden uzak tutmak gibi bir çaba içerisinde oldukları görülmektedir.  Allah kısmet ederse Perşembe günü Sayın Ali Güner ile birlikte Iğdır’a geleceğiz. Seçmenlerimizle, partililerimizle her şeyi açık açık konuşacağız.  Geçmişte alınan oy oranları ortadadır.  Kimin ne kadar oy aldığı genel merkezimiz tarafından bilinmektedir.  Yaptığımız hizmetler, ortaya koyşmuş olduğumuz birlikte yaşama kültürü ve kardeşlik herkese malumdur.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası