Ferdi Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2018-05-11 / Kategori : Siyaset

Ferdi Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

         Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ın il başkanlığından istifa edip milletvekili aday adayı olması münasebetiyle yerine atanan Ferdi Turan’a, iş insanı Ergün Aras ve Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

          Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren il başkanı Ferdi Turan: “Seçim sürecinde il başkanlığı görevinin bana verilmesi, benim için büyük bir onurdur. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza aynı mesafedeyiz. Asla spekülasyonlara yol vermeyecek, partimizi gereksiz yere tartışmaya açmayacağız. Benim tarzımı ve düşüncelerimi herkes bilir. Benim dünyamda insanları ötekileştirmek yoktur, kucaklamak, sahiplenmek, birlikte hareket etmek vardır. Bu düşünceler ile bu gün buradayız. Yarın nasıl bir şekil alır onu bilemeyiz. Ancak el birliği ile partimizin kazanması için çalışacak, var gücümüz ile zafere ulaşacağız” dedi.
          Ergün Aras ve Cabbar Şıktaş’da: “Yeni göreviniz hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Çalışmalarınızın Iğdır’ımızın geleceğine katkı sunacağından hiç şüphemiz yoktur. Başarılar dileriz.” Dediler.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.