Karadağ Ailesinden Nezaket Ziyareti

Tarih : 2018-05-12 / Kategori : Siyaset

Karadağ Ailesinden Nezaket Ziyareti

           MHP’den Iğdır Milletvekili aday adaylığını açıklayan eğitimci Yaşar Karadağ, aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. 

             Aile büyükleri ile birlikte gazetemiz sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret eden eğitimci Yaşar Karadağ yaptığı açıklamada: “24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde aday adaylığı başvurumu genel merkezde yaptım. Iğdır için 9 müracaat yapılmış durumda. Kesinlikle her bir aday adayı bir birinden değerlidir. Hepsinin ortak hedefi Iğdır’a hizmet etmektir. Bende bu duygu ve düşünce ile yola çıkmış, öncelikle aile büyüklerim ve sonrasında da istişare ettiğim Iğdır’ın değerleri tarafından müracaat etmem gerektiği kararlaştırılmıştır. Genel merkezimiz teveccüh gösterip aday gösterirse, kadirşinas halkımız teveccüh gösterip seçerse Iğdır’ı layık olduğu şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Ben bir eğitimciyim, Iğdır’da yıllarca dershanecilik yapmış, sonrasında Hazar Kolejlerini kurarak Iğdır’a bir ilki kazandırdık. Süreç içerisinde FETÖ’nün okul ve dershanelerine alternatif olmamız sebebiyle yaşadığımız zorlukları bir tek biz ve ekibimiz bilmektedir. 15 Temmuz gecesi ve sonrası gelişen olaylarda o gün bu kişilerin ne kadar vatan haini olduğunu haykırışımız acı bir tecrübeyle tescillenmiş oldu.  İlk günden itibaren FETÖ ve terör uzantılarına prim vermeyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, dün de doğru yolda ilerliyordu, bu günde doğru yolda ilerlemektedir. Ülkemiz üzerinde çok ince hesaplar yapılmakta, çok zorlu süreçlerden geçmekteyiz. Birlik olmalı, dayanışma içinde olmalı, gelmekte olan tehlikeler el birliği ile göğüslenmelidir. MHP, Cumhur ittifakı ile hükümet ortağıdır. Yarınlarda MHP’nin üstleneceği misyon tartışılmazdır. Geçmişte söylenenler hükmünü yitirmiştir. İktidar nimetlerinin şimdi tam da MHP eliyle halka sunulacağı bir sürece girilmiştir. Kırgınlıklar, küskünlükler, bizlere fayda sağlamaz, bilakis halkımızın geleceğini daha da karartır. İnşallah adaylık verildiğinde kısa süremiz olmasına rağmen halkımıza yetişebildiğimiz kadarıyla her şeyi anlatacak, izah edecek, aydınlatacağız.” Dedi. 
           

             Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’da: “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah ülkemiz ve şehrimiz için hayırlısı olur. Sizlere aday adaylığı yarışında başarılar dilerim.” Dedi.  

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.