Eğitim-Bir-Sen’den Seminer

Tarih : 2018-05-14 / Kategori : Eğitim

Eğitim-Bir-Sen’den Seminer

        Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesi olarak Karakoyunlu, Tuzluca, Aralık ilçelerimiz ile İl Merkezimizdeki öğretmenlere, velilere ve öğrencilere Uzman Psikolog Özkan Şenol tarafından seminer verildi. 

 

          Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şube Başkanı Erkan Çiğdem düzenlediğimiz bu seminerler 3 gün devam etmiştir. 
           Her gün Öğleden önceleri öğrencilere sınav kaygısı ile öğretmenlerin eğitim - öğretimdeki yeri, öğleden sonra velilere “Öğretmenin Toplumdaki Yeri ve Önemi”, öğretmenlerimize “Sınıf İçi İletişim, Öfke Kontrolü, ve Öğrenci psikolojisi” konularında seminerler verildi. 3 gün boyunca 12 ayrı seminer ile toplamda 2 bin kişiye eğitim verilerek, velilerin ve öğrencilerin  öğretmenlerimize bakışlarındaki olumsuzlukları kırmak amacıyla Öğretmenlerimizin Toplumdaki Yeri ve Önemine vurgu yapılmıştır dedi. Şube başkanı Çiğdem; sosyal etkinliklerin yanı sıra, eğitimdeki kaliteyi arttırmak , öğretmenlerimizin motivasyonunu artırmak amaçlı eğitim çalışmalarımızın, önümüzdeki dönemde de devam edeceğini vurguladı. 
          Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şube Başkanı Erkan Çiğdem, bu seminerlerin verilmesinde emeği geçen Başta sayın valimiz Enver Ünlü beye, Vali Yardımcımız sayın Abdullah Seçkin Koçak beye, il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Aydoğdu’nun nezdinde Şube Müdürü Adnan Ok’a üç ilçe kaymakamımız ile İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize , sendikamızın il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.