HAYAT BOYU ÖĞRENME ŞENLİKLERİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarih : 2018-05-14 / Kategori : Genel Haber

HAYAT BOYU ÖĞRENME ŞENLİKLERİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

       Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde kurumlarımız bünyesinde açılan kurslarda yapılan çalışmaların, etkinliklerin ve ürünlerin tanıtımının yapıldığı 'Hayat Boyu Öğrenme Şenliği'nin açılışı gerçekleştirildi.

 

            Zübeyde Hanım Bulvarında düzenlenen etkinliğe, Vali Enver Ünlü’nün yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Kurban Oluz, AK Parti İl Başkan V. Ferdi Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aydoğdu, protokol üyeleri, STK temsilcileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
             Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda öğrencilerimiz tarafından yöresel halk oyunları gösterisinin sunulması ile devam etti.
           Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde ülkemiz genelinde başlatılan ''Okuryazarlık Seferberliği'' kapsamında ilimizde açılan okuma yazma kurslarını tamamlayarak, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere Vali  Enver Ünlü tarafından sertifikaları verildi.
         Vali Ünlü, kurslarını başarı ile tamamlayan kadınlarımızı tebrik ederek azimlerinden dolayı onları Cumhuriyet altını ile ödüllendireceğini dile getirdi.
           Vali Ünlü; sertifika takdiminin ardından protokol üyeleri ile birlikte kurdele keserek ''Öğrenme Şenliğinin'' açılışı gerçekleştirdi ve stantlarda gezerek sergilenen ürünleri inceledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.