Yıl Sonu Okuma Bayramı Ve Kermes Şenliği

Tarih : 2018-05-17 / Kategori : Eğitim

Yıl Sonu Okuma Bayramı Ve Kermes Şenliği

Karakoyunlu Şehit Polis Ali Asker Gonca İlkokulu,  Yıl Sonu Okuma Bayramı ve Kermes şenliğimizi gerçekleştirildi.

 

        Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Celal Taşdemir,  etkinliklerimize katılarak bizleri onure eden ilçe kaymakamımız sayın Kamil Güzel´e, belediye başkanımız sayın Kurban Kaya´ya, ilçe jandarma komutanımız yüzbaşı Barış Cengiz´e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Cabbar Turan´a ve değerli velilerimize şükranlarımızı sunuyorum.”dedi.
       Taşdemir, Sayın kaymakamım, protokolün değerli üyeleri, kıymetli velilerimiz, sevgili öğrenciler.
        2017/2018 Eğitim öğretim yılı yıl sonu okuma bayramı şenliğimize ve kermesimize hoş geldiniz.
Bir dönemin daha sonuna gelirken haklı bir gurur tablosu için toplanmış bulunmaktayız. 1.Sınıf öğretmenlerinin okumaya geçen öğrencisindeki yaşadığı mutluluk ve heyecanı; bir annenin bir babanın çocuğunun ilk adımı attığı anki yaşadıkları duygulara benzetebiliriz.
        Okumanın, yazmanın, her türlü beceriyle donanmanın ve tüm bu birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur. 
       Bu günümüzün ve bundan sonra gelecek her günümüzün yavrularımız için, değerli velilerimiz için ve bütün bunlara hayat veren öğretmenlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
       Azimli ve gayretli çalışmalarından dolayı bu sene bizlere bu heyecan ve duyguları yaşatan 31 yüreğe, bizimle işbirliği içinde olan siz değerli velilerimize ve fedakar öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.
        Okuma bayramında yapılan Protokol tarafından yapılan çakilişte öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Ardından bir birinden güzel etkinlikler gösteriler düzenlendi. Okuma bayramı Düzenlenen kermes ile son buldu.
         Veliler, Bir birinden güzel etkinlik ve kermesten dolayı okul Müdürü Celal Taşdemir ve Etkinlikte emeği geçen öğretmenlere teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.