MHP 27. Dönem Iğdır milletvekili adayları açıklandı

Tarih : 2018-05-18 / Kategori : Siyaset

MHP 27. Dönem Iğdır milletvekili adayları açıklandı

           24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için partiler aday belirleme işlemlerini 21 Mayıs tarihine kadar YSK’ya sunmaları gerekiyor. 

           
              MHP 21 Mayıs’ı beklemeden 81 ilde adaylarını açıkladı. Iğdır birinci sıra adayı Yaşar Karadağ, ikinci sına adayı ise Yeniş Çelikten oldu. 
               Siyasi partiler içerisinde ilk milletvekili adayını belirleyen parti MHP oldu. Iğdır adayı eğitimci iş insanı Yaşar Karadağ dilekçeyi verdiğinde iddialı aday adaylarından birisi idi. Genel merkez yapmış olduğu araştırmalar neticesinde Iğdır’da kazanabileceğine inandığı Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten’i aday gösterdi. 
               MHP’nin adaylarını erken açıklaması Ak Parti ve İyi Parti’nin açıklanan adaya göre şekil alacakları hesap ediliyor. 
               MHP’nin adaylarına başarılar dileriz. 
 

Facebook Beğenenler

  1. MEHMET 2018-05-20 15:48:04

    Yaşar Karadağ hocamız Iğıdırın yetiştirmiş olduğu değerli bir insan çok isabetli bir karar olmuş inanıyorum ki dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla Iğdır'a çok iyi bir şekilde hizmet edecek mecliste en güzel bir şekilde temsil edecek şimdiden hayırlı olsun

  2. MEHMET 2018-05-20 16:51:01

    YAŞAR KARADAĞ HOCAMIZ IĞDIRIN YETİŞTİRMİŞ OLDUĞU DEĞERLİ BİR İNSAN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİLERİM MECLİSTE FARK YARATACAK BİR VEKİL OLACAĞINA İNANIYORUM VE VATANIMIZA IĞDIRA EN İYİ BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİNE İNANIYORUM DOĞRULUĞU DÜRÜSTLÜĞÜ İLE GERÇEK MANADA BİR VEKİL YAŞAR HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası