VALİ ENVER ÜNLÜ GÜVENLİK KORUCULARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Tarih : 2018-05-19 / Kategori : Genel Haber

VALİ ENVER ÜNLÜ GÜVENLİK  KORUCULARIYLA İFTARDA BULUŞTU

        Vali Enver Ünlü; İl Jandarma Komutan V. Ömer Ersever, Halfeli Belediye Başkanı Reşat Başkara, İl Mahalli İdareler Müdürü Çetin İden ve Iğdır Şehit ve Gazi Ailelerini Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Akdeniz ile birlikte bu yıl dördüncüsü düzenlenen istişare toplantısında güvenlik korucularımızla bir araya geldi.

 

       Jandarma Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda güvenlik korucularına hitap eden Vali Ünlü; “Askerlerimiz ve polislerimizle omuz omuza çalışmalar yürüterek terörle mücadelede büyük çabalar ve önemli fedakarlıklar ortaya koyan güvenlik korucularımıza tek tek teşekkür ediyorum. Ülkemizi bölmek isteyenlere karşı sizin vermiş olduğunuz emekler büyüktür. Canla, başla vermiş olduğunuz mücadele asla göz ardı edilemez. Güvenlik korucuları, kanunlar çerçevesinde verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmenin yanında; devlet ve millet birlikteliğinin sağlanmasında önemli bir simgedir. Sizler sayesinde kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımız kendilerini güven ve huzur içerisinde hissetmektedirler. Devletimizin terör örgütleriyle mücadeleki kararlılığı tamdır. Bu konuda asla geri adım atılmayacaktır. Terörü ne ilimizde ne de ülkemizde barındırmayacağız. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sürecinin Iğdır’da huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesinde de sizlere önemli görevler düşmektedir. Size verilecek görevleri layıkıyla yapacağınıza olan inancım tamdır. Ben bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise uzun ömürler diliyor ve sizlerin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
       Program; Vali Ünlü tarafından güvenlik korucularımıza söz hakkı verilerek onların sıkıntı ve taleplerinin dinlenmesinin ardından son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası