İL EMNİYET MÜDÜRÜ MELİH EKİCİ’NİN “19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

Tarih : 2018-05-21 / Kategori : Genel Haber

İL EMNİYET MÜDÜRÜ  MELİH EKİCİ’NİN “19 MAYIS ATATÜRK’Ü  ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

         Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'dan Anadolu'ya ayak basarak Türk Milleti’nin hiçbir esaret altında yaşayamayacağını ve vatan topraklarının ilelebet işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya haykırışının 99. Yıl Dönümü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

 

         Milletimizin tarihte tekrar ayağa kalkışının ve milli mücadelemizin başlangıcı olan bu anlamlı gün,  Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Aziz Milletimizin canını ortaya koyarak başlattığı İstiklal Mücadelesi sonrasında kurulan genç Türkiye Cumhuriyeti, yine gençlere emanet edilmiştir. Bu özel günün, gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi de Atatürk’ün gençlerimize verdiği değerin, sevginin ve güvenin bir göstergesidir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde teslim etmek, milletimize karşı olan görev ve sorumluluğumuzdur. Milletimizin kurtuluş ve Devletimizin kuruluş mücadelesini en iyi şekilde öğrenip dersler çıkararak, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen, yüksek idealleri olan bir nesil olarak yetişecek olan gençlerimiz, Cumhuriyetimizin bekasını güvenceye kavuşturacaktır.
        Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını, vatan uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, istiklalimizin ve istikbalimizin umudu kıymetli gençlerimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını” kutluyorum.
         Melih EKİCİ
    İl Emniyet Müdürü
1.Sınıf Emniyet Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.