Rektör Alma, Öğrenci Evinde İftar Açtı

Tarih : 2018-05-21 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, Öğrenci Evinde İftar Açtı

         Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. İbrahim Halil Baydilek, Iğdır Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Serdar Öztürk ile birlikte Ramazan’ın 2. gününde öğrenci evine misafir oldu. Rektör Alma, üniversite öğrencilerine hem erzak yardımı yaptı hem de öğrencilerle birlikte iftar açtı.

 

      Iğdır Üniversitesi'nde devam eden altyapı, yeni açılan bölümler ve eğitimde kalitenin artırılması için yaptıkları çalışmalar hakkında öğrencileri bilgilendiren Rektör Alma, her geçen gün daha büyük ve çağdaş bir üniversite olma yolunda ilerlediklerini kaydetti. Bütün öğrencilere kapısının açık olduğunu ve öğrencilerden gelen talepleri önemsediklerini ifade eden Rektör Alma, şunları söyledi: “Sizlere eğitim hayatınızda başarılar dilerim. Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesi temenni ederim. Bundan sonraki dönemlerde de bu tür ev ziyaretlerimiz olacak. Biz öğrenci merkezli bir üniversite olacağız.”
Rektör Alma’nın kendilerini ziyaret etmelerinden ötürü çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, yaşadıkları birçok sorunu Rektör Alma’ya anlatma fırsatı buldular. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.