İŞTE ADAYLAR

Tarih : 2018-05-21 / Kategori : Siyaset

İŞTE ADAYLAR

       24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için adayların belirlenmesi ve aday listelerinin YSK’ya verilme süresi bu gün doldu.

Siyasi partiler bu gün mesai bitiminden önce listelerini YSK’ya verdiler.
Iğdır Adayları şöyle sıralandı.
MHP: Yaşar Karadağ, Yeniş Çelikten
 Ak Parti: Ahmet Tutulmaz,  Hasan Güneş,
İYİ Parti: Gündüz Güneş,
Saadet Partisi: Ali Güner, Sait Zahir Koşik ,
DHP:  Habip Eksik, Kıznaz Türkeli,
CHP: Metin Ova, İdris Aktaş,
          Siyasi partilerin adaylarını açıklamalarının ardından Iğdır’da hareketlilik başladı. Adaylar seçim ofislerini oluşturmaya, seçim çalışmalarını organize etmeye ve aday tanıtım toplantısını müteakip Ankara’dan Iğdır’a dönüş konvoylarını şimdiden hazırlamaya başladılar.
Sürenin kısa olması adaylar açısından zorlu bir süreç doğuracağı muhakkaktır. Adayların genel merkezde aday tanıtımı yaptıktan sonra hafta sonuna kadar Iğdır’a gelecekleri ve Iğdır’a geldikten sonra 28-29 günlük bir seçim çalışması yapacakları görülmektedir.  Haliyle bu süre ne kadar dolu dolu  da değerlendirilse, yine de seçmene tam manası ile ulaşılması mümkün olmayacak gibi gözükmektedir.
        Siyasi Partiler içerisinde adayını en erken açıklayan Parti MHP oldu. MHP adayı Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten’in ekibi seçim ofislerini geçtiğimiz haftadan itibaren hazırlamış ve çalışmalara başlamış durumdadırlar.
        HDP’de adayı henüz açıklanmadan seçim ofisini açan parti oldu. Diğer partiler bu gün adaylar açıklandıktan sonra seçim ofislerini oluşturmaya başlayacaklar.
Şimdiden tüm adaylara huzur içinde, barış içinde, demokrasi içinde güzel bir seçim geçirmelerini temenni ederiz.  

Facebook Beğenenler

  1. Mehmet t 2018-05-22 10:13:51

    Iğdır ve ülkemize hayırlı olsun adaylar arasında ığdırın eğitiminde ve hizmet aşamasında iyi bir vizyona sahip insanlarla diyaloğu ile öne çıkan yaşar Karadağ hocamız Ankarada mecliste en iyi bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum ve bu yüzden önce ülkem ve milletim diyen bir görüşte olan yaşar karadağın hep birlikte arkasındayız destekliyor ve inanıyoruz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası