TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tarih : 2018-05-23 / Kategori : Eğitim

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

   Yeşilay'ın düzenlediği öykü yarışmasında Türkıye Birincisi olan 4. sınıf  öğrencisi  Ece Zeren Doğan okulda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

 

            Iğdır Hüsnü M. Özyeğin İlkokulundan bir başarı daha
            Iğdır Hüsnü M. Özyeğin İlkokulu öğrencileri  bir başarıya  daha imza atarak iki ödül birden aldı.  
             4. sınıf  öğrencisi  Ece Zeren Doğan,ve sınıf öğretmeni İshak Koçman,ile Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışmasında görsel alanda il birincisi  olan 4. Sınıf öğrencisi    Malik Eşter Çiftçi ,öğretmeni Özlem Şeren okulda  düzenlenen törenle okul idaresi tarafından ödüllendirildiler.
          Okul Müdürü  Ercan Bilen, “Okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Ece Zeren Doğan,Yeșilay'ın düzenlemiş olduğu "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında yazmış olduğu teknoloji bağımlılığı temalı hikayesi ile ilkokullar dalında Türkiye Birinciliği kazanmıştır. Yine sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışmasında görsel alanda il birincisi  olan Malik Eşter Çiftçi  Iğdır Hüsnü M. Özyeğin ilkokuluna bu gururu yaşattıkları  için ,Sınıf öğretmenimiz İshak Koçman ı,Rehber öğretmenimiz Mihriban Verberi yi,Yesilay il temsilcisi Adem Çakmak ı,öğrencimizi ve Ailesini,yine sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışmasında görsel alanda il birincisi  olan Malik Eşter Çiftçi ,öğretmeni Özlem Şeren ‘i ayrıca tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum”dedi.
          Törene Yesilay il temsilcisi Adem Çakmak,Müdür yardımcısı Savaş Erol,Fatma Kurt,Sevda Doğan, öğretmenler ,öğrenciler ve veliler katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.