GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

Tarih : 2018-05-23 / Kategori : Genel Haber

GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

         19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Iğdır Valiliği koordinesinde Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen “Gençlik Şöleni” programı Vali Enver Ünlü, eşi Sema Ünlü hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sağlam, Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil, İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ali Durna, İl Müftüsü Mustafa Tekin ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

          Gençlik Merkezi eğitmenlerinin müzik şöleni ile başlayan program; kafkas halk oyunları ekibinin gösterisi, havai fişek gösterisi, Dünya Güzel Kur’an-ı Kerim Okuma birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu tarafından ilahi ve çeşitli eserlerin okunması ile devam ederek, Valimiz tarafından Güneşdoğdu’ya verilen plaketin ardından yapılan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle son buldu.
          Böyle güzel bir atmosferin sağlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Valimiz; “Öncelikle bu akşam şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray kulübümüzü tebrik ediyorum, tabi buradan Iğdırlı iş adamlarımıza da seslenmek istiyorum, bu ilin Valisi olarak artık şehrimize ait bir takımı profesyonel liglerde görmek istiyoruz. İlimizde müze yoktu, Sn. Kültür ve Turizm Bakanımız güzel bir müze kurulacağının müjdesini verdi, Sn. Cumhurbaşkanımız ise ilimizi ziyaret ettiğinde gene güzel bir şehir statının kurulacağının müjdesini verdi, İnşallah bizde el ele vererek şehrimize profesyonel bir takım kazandıracağız. Bu güzel Ramazan ayında ve bayramımızda aziz şehitlerimizi de saygı ve minnetle yad ediyor, topraklarımızı kanlarıyla sulayarak bize vatan kılan şehitlerimizi tekrar şükranla anıyorum. Allah onlardan razı olsun. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının ilimize, bölgemize, vatanımıza ve tüm İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor ve hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası