Şamil Ayrım 3. Bölge 14. Sıradan Aday

Tarih : 2018-05-25 / Kategori : Siyaset

Şamil Ayrım 3. Bölge 14. Sıradan Aday

              Iğdır’lı hemşerimiz eski Iğdır ve İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, 24 Haziran’da İstanbul 3. bölgeden yeniden aday gösterildi. 
              Iğdır’ın köklü ailelerinden ve 20. dönem Iğdır,  21. Dönem İstanbul Milletvekili seçilen Şamil Ayrım,  24 Haziran seçimlerinde Ak Parti İstanbul 3. Bölge 14. sıradan milletvekili adayı  gösterildi. 

               Ülke genelinde birçok ilden farklı partilerden Iğdır’lı hemşerilerimiz aday adayı olmuşlardı. Ama kimine arzu edilen sırada yer verilmedi, kimisi ise hiç listeye bile giremedi.  Şamil Ayrım mevcutlar içerisinde en şanslı olan Milletvekili adaylarımızdan biridir. Ak Parti 3. bölge’den daha önce 16 milletvekili çıkarmıştı. 3. bölgenin vekil sayısı 31 iken, şimdi vekil sayısı 35’e yükseldi. Yani üçüncü bölgede yaşayan hemşerilerimiz Şamil Ayrım’a sahip çıkarlarsa, Iğdır’lı bir hemşerimiz daha mecliste Iğdır’ımızın sorunları ile hem hal olmuş olur. 
               Şamil Ayrım gerek Iğdır’dan ve gerekse İstanbul’dan milletvekili seçildiğinde  kabul etmek gerekir ki Iğdır’ın ve Iğdırlıların her türlü sorunu ile ilgilenmiş, özellikle danışmanı Cem Ayrım aracılığı ile her bir hemşerimizin sorununa koşarak gitmişlerdir.  Gönül isterdi ki, Şamil bey birinci sıradan aday olsun.  Ama listede kazanabilecek bir yerde olması da güzel bir gelişmedir. Iğdır’lı hemşerilerimizin desteği ile umarız ki kazanır ve hem ülkemiz ve hem de memleketimiz için hayırlı işler yapar. 

Facebook Beğenenler

  1. FERHAT yıldız 2018-05-26 05:18:57

    Ben üçünçü bölgedeyim ŞAMİL beye elinden gelen yardım yapacak silivri. De 3000 - 4000. Oy sahıbıyim inşallah ŞAMİL bey için. Koşturacak yolu açık olsun derim

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.