RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DOKUZUNCU GÜNÜNDE

Tarih : 2018-05-26 / Kategori : Genel Haber

RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DOKUZUNCU GÜNÜNDE

Iğdır Valiliği tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri Ramazan ayının dokuzuncu gününde de vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle devam ediyor.

 

         Tansu Çiller Caddesi üzerinde kurulan platformla Iğdır İl Müftülüğüne bağlı Minik Yürekler 4-6 Yaş Kur’an Kursu tarafından düzenlenen gösteri programına Vali  Enver Ünlü; eşi Sema Ünlü hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sağlam, Iğdır Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İl Müftüsü Mustafa Tekin ve çok sayıda vatandaşımız çocuklarıyla birlikte katıldı.
         Açılış konuşması ile başlayan program; şiir dinletisi, “Bir Gül Aldım Elime”, “Bismillah”, “Yüce Kitabım”, “Minik Askerler” isimli ront gösterilerinin sergilenmesi, hadis, dua ve surelerin okunması, İl Müftüsü Mustafa Tekin’in konuşmaları ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam ederek, Anadolu çocuk müzikal oyunları ile son buldu.
        On bir ayın sultanı Ramazan ayındaki güzel alışkanlıklarımızı ve kültürümüzü hayatın tüm zamanlarına yayarak çocuklarımıza örnek olmamız gerektiğini belirten Vali Ünlü; “Programda emeği geçenlere teşekkür ediyor ve devam eden Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine tüm güzellikleri getirmesini diliyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.