MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI YAŞAR KARADAĞ VE YENİŞ ÇELİKTEN’E GÖRKEMLİ KARŞILAMA!

Tarih : 2018-05-29 / Kategori : Siyaset

MHP  MİLLETVEKİLİ ADAYLARI YAŞAR KARADAĞ VE YENİŞ ÇELİKTEN’E  GÖRKEMLİ KARŞILAMA!

   MHP adayları Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten muhteşem  bir araç konvoyu ve kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

 

             1500 araç konvoyu ile karşılanan MHP adayları, Atatürk Caddesi Zübeyde Hanım Meydanı'nda halka seslendiler.
      Meydanda ilk konuşmayı yapan MHP 2. Sıra Milletvekili adayı Yeniş Çelikten, " Iğdır halkına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizleri bu kutsal göreve layık gördünüz, bizler de bu görevi layıkıyla yerine getirerek Iğdır halkına hizmet edeceğiz. Yıllardır Iğdır’da birçok yatırım projelerinin danışmanlığını yaptım. Bundan sonra da çözüm noktasında olarak Iğdır’ın kalkınması için başta tarım, hayvancılık, sanayi, bilim ve  enerji projeleri ile  Iğdır’ımızı geliştireceğiz. Bu projelerimizin gerçekleşmesi için de siz değerli halkımızın gücüne, desteğine ihtiyacımız vardır.  24 Haziran seçimlerinde MHP’nin çok güçlü bir şekilde Meclis'e girmesi ve  Meclis'te  Iğdır 'ımın gür sesi olmak için el ele birlik ve beraberlik için oylarımız üç hilale diyoruz.” şeklinde konuştu.
      Daha sonra MHP il binası önünde halka seslenen MHP Milletvekili Adayı Yaşar Karadağ:  “Kıymetli Iğdır halkı, artık sahipsiz değilsiniz! Artık sessiz değilsiniz! Artık umutsuz değilsiniz,  çünkü birliğin tek adresi sizsiniz! Burası Iğdır, Türkiye’nin doğusu değildir burası, Türk dünyasının ve bu coğrafyanın kalbidir. Birileri ufak tefek hesaplar peşinde olabilir. Birileri yanlışlıklar yapabilir. Bir siyasi partinin kendi çapında mitingi oldu. O mitingi dinledim konuşulanları yanlış anlsdım zannettim. Öncelikle şunu açıklayayım Genel başkanımız Cumhurbaşkanı'mıza oy vereceğimizi açıkladı. Sayın Devlet Bahçeli devlet demektir.  Afrin’de, Sur'da ortaya koyulan irade devletin özüdür.  Karabağ kan ağlarken, Bosna’da insanların çektiği zulümler hala hafızamızdan gitmezken, ülkemizde bile sağ, sol, alevi, sünni yerine göre farklı etnik kökenli insanları kandırıp birbirine düşürmek isteyen şer odakları varken, Devlet Bahçeli’nin devletin yanında olmaktan başka çaresi var mıdır?   Saygıdeğer hemşerilerim, bizim duruşumuz belli Cumhur ittifakında Genel başkanımızın emriyle hareket ediyoruz. "
    MHP adayı Yaşar Karadağ sözlerine şöyle devam etti:  “Ahmet Tutulmaz diyor ki, MHP’nin de oyları bize sayılacak, sen ne hadle böyle bir söz söyleyebilirsin! MHP’nin seçmenlerini ne hadle çağrı yapabilirsin! CUMHUR ittifakına biz genel başkanımızın emriyle evet diyoruz. Ama sen kalkmış haddini aşan sözler sarf ediyorsun. Sizin de kim olduğunuzu biliyoruz.  Bu halk size avucunu yalatır avucunu!! Milliyetçi Hareket Partisi’ni yoka sayıp oy istemek senin ne haddine! Devletin kurumlarına gelince tüm kademeleriyle birlikte bizim kutsalımız. Seçildiğim taktir de hiçbir kurumuma, müdürlüğe, zerre kadar saygısızlığım ve hürmetsizliğim olmayacaktır. Ama devletin kadrolarına sızmış, yeri geldiği zaman devletin ordularını felç eden kurumlarını yok etmeye çalışan, eğitim sisteminden tutun sağlık sistemine kadar üniversitelerinden tutun yargı sistemine kadar tüm kılcal damarlara sızan şer odakları size sesleniyorum bu memlekette size yer yoktur! Size yer bırakan da namussuzdur! Bir örneği üniversite; bir üniversite yapıldı. Kaç trilyonluk yatırım yapıldı. Hangisi bu insanlara yansıdı? Esnafa, tüccara, iş adamına yansıdı. Hangi kadrodan hangi insanımız faydalanabildi? Artık buna bir son vereceğiz. Iğdır’ın Gümrük Dilucu’ndan tutun, sağlığından, tarımından,  eğitiminden  ve bu yerel yönetimine kadar neler yapıldığını da biliyorum. Bu ülkeye ihanet edenler de karşısında beni ve bu bozkurtları görecektir.  Seçilirsem gereğini de yapacağımdan emin olabilirsiniz. Bu memlekette Sunni, Şiia, Terekeme, Kürt, Türk, Çerkez, Laz ayrımı olmaz. Bizler etle tırnağız. Kız almışız kız vermişiz. Kirve olmuşuz, iş yapmışız. Bizleri ayırmaya kimsenin gücü yetmez. O etle tırnak arasına girmeye çalışan o kıymıklar var ya o bölücüler o uçları ta Pensilvanya'ya kadar uzanan, Kandil'e kadar uzanan o bölücüler bizlerin canının acıtıyor. Onları nasip olursa etle tırnak arasından çıkarıp ayıracağız.”dedi.
  Karadağ, "Etle tırnak içine giren şer odaklarını ayırmak içinde bütün vatandaşların 24 Haziran’da oylarına talipiz. Sandığa gittiğinizde oyunuzu üç hilale basın. MHP demek bu memleketin temel taşı demektir. Ülkemiz çok zor günlerden geçmektedir. İçten ve dışarıdan hain güçler ülkemizi parçalamak için geçe gündüz çalışıyor. İşte bu hain güçlere fırsat vermemek için 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin çok güçlü bir şekilde Meclis'e girmesi lazım. Iğdır adayları olarak sizden isteğimiz sandığa gitmenizdir. Iğdır’ı Meclis'te en iyi şekilde biz temsil ederiz. Diğer partilerin sözlerine inanmayın oyunuzu üç hilalde birleştirin. Iğdır için Türkiye için, bayrak, vatan için MHP de birleşelim.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. MEHMET 2018-05-29 21:55:19

    maşallah ığdıra yaşar hocamıza hayırlı uğurlu olsun bu kutlu yürüyüşte ığdır sahip çıkmıştır artık kendi öz evladına

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.