KARADAĞ VE ÇELİKTEN SAHAYA HIZLI İNDİLER!

Tarih : 2018-06-01 / Kategori : Siyaset

KARADAĞ VE ÇELİKTEN SAHAYA HIZLI İNDİLER!

  MHP adayları Yaşar Karadağ ile Yeniş Çelikten geçtiğimiz hafta sonu başladıkları seçim çalışmalarında bir hayli mesafe almaya başladılar.

       Iğdır’da yapmış oldukları görkemli konvoyun ardından çalışmalarını hızlandıran MHP adayları, Aralık, Tuzluca, Melekli başta olmak üzere köy, mahalle, esnaf ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyorlar. MHP sahaya inmeden “ÇALINMADIK KAPI, SIKMADIK EL, DOKUNMADIK YÜREK KALMAYACAK!” demişti. 
        MHP adayı Yaşar Karadağ yaptığı konuşmasında :  “Hem Mübarek Ramazan ayı  hem de seçim süresi çok dar. Önümüzde sayılı günler kaldı, yılmadan, yorulmadan her insanımıza ulaşmalı, büyüklerimizin ellerinden öpmeliyiz. Ben gururluyum ama kibirli değilim,  ben büyüklerimin elini öptüğümde mutlu oluyorum.  Halkımız her zaman demiyor muydu içimizden birisi olsun diye, ben de, Yeniş kardeşim de Iğdır’da yaşayan, bütün akrabaları Iğdır’da bulunan, yatırımlarını buraya yapan kişileriz. Allah hepinizden razı olsun, bağrınıza bastınız, sahiplendiniz. Bunu inkar etmiyorum, ama birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Türk’üyle, Kürd’üyle, Sünni’siyle, Caferi’siyle bir bütünüz. Ayrımcılık benim kitabımda hiç olmadı olmayacak da. Vatanını seven, bayrağını seven, ülkesinin milli ve manevi değerlerine önem veren her bir fert benim başımın tacıdır. İşte bu sebepten ötürü diyorum ki, birliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Bu ortamda meydanı ne FETÖ ne PKK ve ne de uzantılarına bırakacak kadar basiretsiz değiliz. Bakınız sevgili hemşerilerim bu ülkeyi yıkmaya çalışan ve 15 Temmuz günü halkına ateş eden bu teröristleri Sayın Devlet Bahçeli engelledi. Şu an devletin beyni Bahçeli’dir.  Bazı gerçekleri iyi görmek, iyi idrak etmek gerekmektedir. Bu sokaklarda kimlerin hüküm sürdüğünü, FETÖ’nün  halkımıza neler yapmaya çalıştığı,  apaçık ortadaydı. Balık hafızalı değiliz ki dün yaşananları unutalım. Dolayısıyla hissi davranmak, nemelazımcı davranmak terör örgütlerinin elini güçlendirir. Ülkemiz bizim her şeyimizdir.  Iğdır’ımız bizim her şeyimizdir. Iğdır’ımızın kalkınması için, insanlarımızın daha huzurlu bir ortamda yaşaması için,  ticari olarak ekonomisinin iyileşmesi için elimizden ne geliyorsa fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bunu bir seçim vaadi olarak düşünmeyin lütfen, aşağıda sıraladıklarım bir Iğdırlı olarak, burada yaşayan biri olarak olmasını istediğim konulardır.”
   MHP adayı Yaşar Karadağ  “Iğdır’da yaşayan ve Iğdır’ın tüm yerel sorunlarını bilen içinizden biri olarak mevcut sorunlarımızın çözüme ulaştırılması ve Iğdır ilimizin her alanda refah seviyesinin artırılması için, Allah’ın izni ve siz değerli halkımızın teveccühü ile  göreve  gelirsem;
  Bir toplumun kalkınmasında birinci öncelik eğitimdir. Bir eğitimci olarak çocuklarımızın eğitime başladığı ilk dönemden itibaren üniversiteye kadar geçen sürede yaşadıkları sistemsel sorunların çözümlerine yönelik projeler hazırlayıp gerekli yerlere sunup sonuna kadar takipçisi olacağım.
   İlimizde bulunan üniversitenin işlevsel bölümlerini artırarak gelişmesine katkı sağlayacağım. Bu hem ilimizde hedefi olan öğrencilerimizin başka şehirlere gitmeden eğitimlerini sağlayacaktır hem de dışardaki öğrencilerin ilimizdeki üniversiteyi tercih etmelerini sağlayarak şehre bir hareketlilik getirecektir.
   Üç ülkeye sınır olan ilimizin sınır ticaretindeki sıkıntılarının tamamının farkındayım ve bu güne kadar çözüme kavuşmamış tüm sorunlarınızın çözümü için gereken tüm çalışmaları gerçekleştireceğim.
   Türkiye ile İran arasında bağlantıyı sağlayan Boralan sınır kapısının en kısa zamanda açılmasına yönelik gerekli tüm girişimleri yapıp sonuna kadar takipçisi olacağım.
   Sağlık olanakları kısıtlı olan ilimizde öncelikle Devlet Hastanesi sağlık olanaklarının artırılması, ayrıca kırsala yönelik sağlık hizmetleri konusunda bugüne kadar gerçekleştirilmeyen yatırımlarla ilimizin bütün alanlardaki sağlık sorunlarının giderilmesi konusunda gereken tüm çalışmaları gerçekleştireceğim.
   Tarım ve Hayvancılık ilimizde ciddi bir sorun ve bununla uğraşan insanımız büyük sıkıntı yaşamakta olduğunu bilmekteyim. Tarımsal sanayileşmenin önünün açılması ve alt yapı desteğinin sunulması konusunda özel bir çaba sarf edeceğim.
   Tuzluca ilçemizde bulunan Doğal Tuz mağaralarının sağlık sektöründe (astım hastalığında) kullanılması sağlık turizminin gelişimi için büyük önem taşımaktadır. Bunun için gerekli görüşme ve girişimlerde bulunacağım.
   İlimizde var olan kültürler ve değerler yaşatılmalı ve desteklenmeli. Okullarda başta tiyatro olmak üzere kültürel etkinlikler desteklenmeli ve teşvik edilmeli. Bunun için tüm çalışmaları gerçekleştireceğim.
   Ağrı Dağı ilimiz turizmi açısından değerlendirilmeli ve gerekli tüm çalışmalar gerçekleştirilmeli. Bunun için tüm olanakları seferber edeceğim.” dedi.
   MHP adayı Yaşar Karadağ,  sözlerine şöyle devam etti:  
     BİZE EN ÇOK GELEN SORU, SEÇİMDE OYLAR NASIL SAYILACAK  SORUSUDUR.
1-Cumhur ittifakı MHP ve AK PARTİ’den oluşmaktadır.
   Cumhur ittifakında yer alan MHP ve AK PARTİ kendi amblemleri ile seçime girecek ve her partinin seçmenleri de kendi partilerine oylarını vereceklerdir.
   Örneğin MHP adayı Yaşar Karadağ 30 bin oy alsa, AK PARTİ adayı Ahmet Tutulmaz’da 10 bin oy alsa, AK PARTİ’nin  aldığı oylar MHP’ye sayılacaktır.
   Haliyle tam tersini düşünürsek Ak Parti çok oy alırsa, MHP’nin almış olduğu oylar  AK PARTİ’ye sayılacaktır.
     2-Millet İttifakı SP, CHP, İYİ PARTİ ve DP’den oluşmaktadır.
   SP adayı Ali Güner, CHP adayı Metin Ova, İYİ PARTİ adayı Gündüz Güneş’tir.  Bu adaylardan hangisi çok oy alırsa, diğerlerinin oyu çok oy alan parti ve adaya sayılmış olacaktır.
   Yani, ittifak içinde olan  partilerinden kim çok oy alırsa, diğer partilerin oyu, çok oy alan partiye sayılacaktır.  Yani benim oyum falanca partiye gidiyor diye bir durum söz konusu değildir.  Kim çok oy alsa zaten o kazanmış olur.”
   Yaşar Karadağ Iğdır halkının göstermiş olduğu teveccühe tekrardan teşekkür ederek “HER ŞEY IĞDIR İÇİN,GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR.”dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Kanber AKTAŞ 2018-06-02 13:42:15

    Allah yolunu açık etsin ...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.