Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Iğdır da iftar yemeğine katıldı

Tarih : 2018-06-04 / Kategori : Genel Haber

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Iğdır da iftar yemeğine katıldı

      Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır’a bağlı Halfeli Beldesi belediye Başkanı Reşat Başkara’nın verdiği vefa iftar yemeğine katıldı.

 Bugün Iğdır’a gelerek Tuzluca, Karakoyunlu ilçelerini ziyaret eden bakan Arslan,  buralarda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Daha sonra valilik ve esnaf ziyaretinde bulundu. 
                Alyans düğün salonundaki iftar yemeğine katılan bakan Arslan, burada  Ak Parti Milletvekili adaları Ahmet Tutulmaz ve Hasan Güneş’e oy isteyerek Iğdır’da 2-0 Ardahan da 2-0 ve Kars’ta üç sıfır yaprak meclise üç il olarak 7 milletvekili ile gideceklerini söyledi.
                    AK Parti'nin 16 yılda çok önemli projelere imza attığını ve projeleri yapmaya devam ettiğini vurgulayan Arslan, "Biz AK Parti olarak 16 yıldır halka hizmeti hakka hizmet bilerek çalışan anlayışın ekibiyiz ve millete hizmet ederken hiçbir zaman tepeden bakmadan, böbürlenmeden, gururlanmadan hizmet ettik. Sadece sizlere yapılan hizmetlerin karşısında sizden aldığımız dua ve destek elbette ki bizi gururlandırıyor." ifadelerini kullandı.
                Arslan şunları söyledi:”24 Haziran seçimleri bizim için çok önemli. Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde hizmet etmesi için 24 Haziran önemli kanunları kendisinin teklif edip kanunları kendi teklifi ile  çıkarabilmemiz için 24 Haziran önemli. 24 Haziran seçiminde  dünya birçok oyun oynuyor. onlara ayak uyduran onlara maşalık eden  İçimizdeki hainlerde oyun oynuyor. Gezi olayları, 17- 25 aralık olayları en son 15 Temmuz darbe girişimi.Ama bütün bunları sizlerle el el kol kola birlik içinde bertaraf ettik. Alt ettik onların başına ördükleri çorabı geçirince Şimdi yeni, bir oyun oynamaya başladılar. ekonomik oyun. Allahın izniyle milletim kimin onların dertleriyle dertlendiğini kimin onlara hizmet edeceğini Iğdırlıya hizmet edeceğini biliyor. Bizler sizlerle onların oyununu bozacağız. İki kardeşinizi meclise göndereceğiz.
                Onlar kanal İstanbul yaptırmayacağız, havaalanı yaptırmayacağız desinler biz onlara inat taş üstüne taş koyup bu işleri yapmaya devam edeceğiz. Onlar varsınlar boş konuşsunlar.”
                Bakan Arslan düğün salonu çıkışında yağan yağmurla birlikte gençlik kolları “Beraber yürüdük biz yollarda şarkısını söyleyince yağmur altında hatıra fotoğraf çektirdi. Ardından vali yoluna giderek seçim bürosunda partililerle sohbet edip çay içti. ve Ankara’ya hareket etti. Bakan Arslan’a il başkanı Ferdi Turan ve partililer eşlik ettiler.

Facebook Beğenenler

  1. Rahim ALAGÖZ 2018-06-04 14:07:38

    İran kapısı ne zaman açılıyor?

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.