Öğrenciler Geleneksel Hale Gelen Karne Hediyesi Altınla Ödüllendirildi

Tarih : 2018-06-09 / Kategori : Eğitim

Öğrenciler Geleneksel Hale Gelen Karne Hediyesi Altınla Ödüllendirildi

       Iğdır Haydaraliyev Fen Lisesi  Okulu öğrencileri ve Öğretmenleri  2017- 2018 yılı eğitim öğretim yılında göstermiş oldukları başarılardan dolayı Iğdır’lı İşadamı Temizler Ltd. Şti. Sahibi Ahmet Temiz  ve Eşi Leyla Temiz, tarafından  geleneksel hale gelen ve 7 cisi düzenlenen karne hediyesinde öğrenciler altın ve çeşitli hediyelere layık görüldü. Iğdır Haydaraliyev Fen Lisesi Okulunda  Yılın öğretmenlerine ise 4.üncüsü düzenlediğimiz hediye takdim törenini gerçekleştirdik. 

 

           Karne töreninde konuşan Iğdır Haydaraliyev Fen Lisesi Okul müdürü Hikmet Ulaş, “Bir eğitim öğretimi daha geride bıraktık. Herkes karne heyecanı yaşıyor. Tatilde boş zamanlarınızda sık sık ders çalışın, Kurslara gidin,  özellikle yabancı dil kurslarına gidin, ingilizcenizi geliştirin. İnternet ve Televizyona kendinizi fazla kaptırmayın aksi taktirde iki ay içerisinde tüm öğrendiklerinizi unutabilirsiniz. Bunun için tatildede olsanız boş zamanlarınızı iyi değerlendirin.”dedi.
    Ulaş, Bu günde siz değerli öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmek üzere aramızda bir iş adamımız var. Öğrencilerimizi ödüle layık gören ve eğitime katkı sağlayan değerli İş adamı Ahmet Temiz’e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
          İş adamı Temizler Ltd. Şti. Sahibi Ahmet Temiz,  Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı öncelikle takdir ediyorum. Sizlere ödülümüzle ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum. 11 Yıl önce katkı sağlamak ve dersleri zayıf olan öğrencileri nasıl başarıya ulaştırırız diye Iğdır İnönü ilköğretim okulunda bir tek sınıfta ödüle dayalı çalışma başlattık. Birinci sınıftan beşinci sınıfa kadar her ay devamlı öğrencilerin en küçük başarılarını dahi ödüllendirdik. Öğrencilerimizin üzerindeki başarıyı gördükten sonra ara vermeden yüce rabbimin yardımlarıyla 2012 yılında Iğdır inönü ilköğretim okulunda gelenek haline getirmek için beşinci sınıflar arası altın karne ödülü düzenledik.  
         Daha sonra 2013- 2014 -2015 -2016 yıllarında Karakoyunlu ilçemizde ilk orta ve İmamhatip ortaokullarımızın bütün sınıflarında ödüllerimizi artırarak devam ettik. Bizde arkamızdan hayır okutmak amacıyla bu geleneği devam ettirdik. Bu çalışmaya sevgimizide katarak gelenek haline getirdik ve bu geleneklerin bir esere dönüşmesini istedik. Bu dönemde  ödüllerimizi vermek üzere siz değerli Haydaraliyev Fen lisesinde başarı gösteren bir birinden değerli öğrencileri seçtik. Bundan sonrada sizlerin başarınızı artırmak için bu ödülü her yıl artırarak devam edeceğimizi söylemek isteim.  Yaşadığımız coğrafyaya baktığımız zaman eğitimin ne kadar önemli olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bizim gayemiz sizlerin gelecekte bu vatana bu millete hayırlı bir bireyler olarak yetişmenizdir. Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimize hayırlı birer iş güç sahibi olmalarını temenni ediyor. Hayırlı tatiller diliyorum.  Son olarakta bir müjde daha vereyim bidahaki seneye 4.üncüleride altınla ödüllendireceğiz.hediye si ” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.