Iğdır spor Kulüp Başkanı Hasan Aras Başkan Yikit’i Makamında Ziyaret Etti

Tarih : 2018-06-09 / Kategori : Genel Haber

Iğdır spor Kulüp Başkanı Hasan Aras Başkan Yikit’i Makamında Ziyaret Etti

Iğdır spor (Aras spor) kulüp başkanı Hasan Aras beraberindekiler ile birlikte Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’i makamında ziyaret etti. 

 

           Iğdır spor kulüp başkanı Hasan Aras, ASFK il başkanı Filit Yıldırım ve kulüp yöneticileri ile birlikte Başkan Yikit’e makamında ziyaret de bulunarak, şehrimizdeki sportif faaliyetler hakkında sohbet ederek, Hasan Aras’ın başkanlığını yaptığı Iğdır spor için düzenlenen destek gecesine Başkan Yikit’i davet ettiler. 
            Şehrimizi Bölgesel Amatör ligde temsil eden Iğdır spor’un gelecek sezondaki hedefleri hakkında bilgi veren kulüp başkanı Hasan Aras, 3 yıldır mücadele ettikleri Bölgesel ligden bu yıl profesyonel lige çıkmayı hedeflediklerini, bu süreçte şehirdeki herkesin desteğini beklediklerini ve Sayın Başkanımızı da düzenleyeceğimiz destek gecesin de görmek istediklerini söyledi.
Her türlü sportif faaliyete bu güne kadar destek vermekten asla kaçınmadıklarını söyleyen Başkan Yikit;” Gerek kendi Belediyemizin kulübü altında yapılan sportif faaliyetler olsun gerekse de şehrimizdeki diğer sporcularımıza bugüne kadar asla destek vermekten kaçınmadık. Açtığımız yaz futbol okulları ile çocuklarımıza sporu küçük yaşlarda sevdirmenin çabası içerisinde olduk her zaman. Şehrimizi üst ligde temsil eden Iğdır spora da başarılar diler, önümüzdeki sezonda şampiyon olarak profesyonel ligde şehrimizi temsil etmesini temenni ediyoruz.” Dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.