Başkan Yikit Karnelerini Alan Çocuklara Kitap Ve Oyuncak Hediye etti

Tarih : 2018-06-11 / Kategori : Genel Haber

Başkan Yikit Karnelerini Alan Çocuklara Kitap Ve Oyuncak Hediye etti

Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit 2017-2018 eğitim öğretim döneminin son gününde karnelerini alan çocuklara kitap ve oyuncak hediye etti.

 

         Iğdır merkeze bağlı 6 okulda, ilkokul seviyesindeki çocuklara yaz tatilinde okuyarak vakit geçirmeleri için kitap hediye edilirken, okul öncesi eğitim alan çocuklara içinde çeşitli oyuncakların yer aldığı hediye paketleri dağıtıldı. 
         Ayrıca öğretmenlere ve çocuklarının karne sevincine ortak olmak için okullara gelen velilere de Başkan Yikit tarafından çiçek verildi. 
Bütün okullarda ilk olarak veli ve öğretmenlere çiçek veren Yikit, çocuklar üzerinde en büyük emekleri olanların anne, babalar ve öğretmenleri olduğunu söyleyerek;” Bizler evlerimizde kendi çocuklarımızın yapmış olduğu ufak yaramazlıklara bile bazen katlanamayacak duruma gelirken emekçi öğretmenlerimiz, burada bütün çocuklarla büyük bir sabır ve titizlikle ilgilenerek eğitimlerini sağlamaktadırlar. Bundan dolayı öncelikle bütün öğretmenlerimize ve çocuklarıyla yakından ilgilenen tüm anne, babalara sonsuz teşekkür ediyoruz.” Dedi. Gittiği okullarda çocukların tamamıyla tek tek konuşan Başkan Yikit, çocuklara yaz tatilleri hakkında sorular sorarak kitap ve oyuncaklarını hediye etti. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.