MHP ADAYI YAŞAR KARADAĞ’DAN KAMUSEN’E ZİYARET

Tarih : 2018-06-20 / Kategori : Genel Haber

MHP ADAYI YAŞAR KARADAĞ’DAN KAMUSEN’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili adayı Yaşar Karadağ  seçim çalışmaları kapsamında KAMUSEN İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

 

  İl Temsilcisi Ali Arslan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden MHP’li aday Yaşar Karadağ, çok iddialı bir seçim süreci yaşayacaklarını belirterek, destek istediler.
      MHP Iğdır Milletvekili adayı Yaşar Karadağ ile İl Başkanı Ersoy İçer, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda  KAMUSEN İl Temsilcisi Ali Arslan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
         Yaşar Karadağ ve Ersoy İçer’i kapıda  başkan Ali Arslan başkan yardımcısı Ercan Bilen karşıladı.
            Ziyarette konuşan MHP adayı Yaşar Karadağ, 24 Haziran seçimlerine çok iddialı ve inançlı hazırlandıklarını belirterek, “Böylesine kalabalık bir toplulukla bizi karşılamanız inancımızı iyice artırmıştır. 24 Haziran’a çok az bir zaman kaldı. Ben ve ikinci sıra adayımız Yeniş çelikten bu memleketin insanları ve bu şehirde birlikte nefes aldığınız kişileriz.. 24 Haziran hem ülkemiz hem de Iğdır için bir dönüm noktasıdır. Bu nedenle bütün dava arkadaşlarım çok iyi çalışmalı 24 Haziran seçiminin önemini en iyi şekilde anlatmalıdır.7 Haziran 2015 yılında yaşadığımız hayal kırıklığını yaşamayalım. Iğdır’da  seçimi kaybetmemiz için bütün iç ve dış düşmanlar işbirliği içinde  bunlara fırsat vermiyelim.Sınırda  stratejik bir yerde yaşıyoruz. Iğdır vekilsiz kalmamalı ” dedi.
                Kamu-Sen başkanı Ali Aslan’da, "Türkiye yeni bir seçim sürecine girdi. Bu süreçte siyasi partilerimiz demokrasinin olgunluğu içerisinde sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunmaktadır. MHP Iğdır adayı Yaşar Karadağ bey Türkiye Kamu-Sen'i ve bağlı tüm sendikaları ziyaret etmiş bulunmaktadır. Kendisine çalışmalarında başarı diliyor, Allah yar ve yardımcısı olsun, tebrik ediyoruz. Kendisinin yanında olduğumuzu belirtiyoruz.”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası