MELEKLİ HALKINDAN MHP’YE BÜYÜK DESTEK

Tarih : 2018-06-23 / Kategori : Siyaset

MELEKLİ HALKINDAN MHP’YE  BÜYÜK DESTEK

       Iğdır siyasetinde her zaman büyük yer alan Melekli beldesi vatandaşları MHP adaylarına destek vermek için milli kıyafetler giymiş atlı guruplarla birlikte vali yolunda bulunan MHP seçim bürosuna geldi.

 

        Kalabalık  vatandaş gurubu attıkları sloganlarla MHP adayları Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten’e destek oldular.Melekli halkı “Birleşmenin birlik olmanın tek adresi varsa o da MHP dir. İnşallah iki adayımızda meclise gidecektir.24 Haziran da sandıktan MHP çıkacaktır. “dediler.
        Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten’de yaptıkalrı konuşmada Melekli halkının yiğit insanlar olduğunu her zaman öz evlatlarına sahip çıktığını belirterek
,”Melekli halkı yiğittir, merttir,sözünün eridir.Verdiğiniz destek bizi mutlu etmiştir.İnşallah 24 Haziran da bayram yapacağız.Birlik olmalıyız. Sizlerden isteğimiz sandığa gidin oyunuzu kullanın sandığa gitmeyenler varsa sandığa getirin oyunu kullandırın. Cumartesi günü yapacağımız mitinge bütün Iğdırlılar davetlidir. Her dava gönül arkadaşımız komşusunu arkadaşını alsın cumartesi günü saat 15.00 de yapacağımız mitinge gelsin.Gün birlik günüdür. Bir olursak başarırız birliğimiz bozulmaz.”dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.