IĞDIRMAVADAN MHP’YE BÜYÜK DESTEK

Tarih : 2018-06-23 / Kategori : Siyaset

IĞDIRMAVADAN MHP’YE BÜYÜK DESTEK

         YAŞAR KARADAĞ:” CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00 DE YAPACAĞIMIZ MİTİNGE HERKES YÜREĞİ İLE GELSİN”

         İSA YAŞAR TEZEL:” ANALARIMIZ BACILARIMIZ GENÇLERİMİZ HER SEÇİMDE OLDUĞU GİBİ SEÇİM BÜROSUNDAN AĞLAYARAK EVİNE GİTMESİN. ’24 HAZİRAN GECESİ BAYRAM YAPALIM.”

          MUHARREM ÇEÇEN:” BÖLÜNMEK OYUNLARA GELMEK BİZİ PARÇALAR BİRLİĞİMİZ DİRLİĞİMİZ KALMAZ.”

        Iğdır siyasetinde her zaman etkisi olan Söğütlü Mahallesi (Iğdirmava) MHP adaylarına destek verdi.
        Gönüllerin milletvekili İsa Yaşar Tezel ve Muharrem Çeçen tarafından organize edilen toplantıda mahalle halkı Yaşar Karadağ’ı bağrına bastı.
        Kadınların büyük ilgi gösterdiği mahalle toplantısında konuşan Yaşar Karadağ,”Iğdır’mava dan belediye başkanı milletvekili çıkmıştır. Bu sefer desteğinizi kendim için istiyorum. Sandığa gidiniz oyunuzu kullanınız birlik ve beraberliğimizi hiç bozmayalım eskiden olduğu gibi birlik olalım. Birliğimizi bozmak için oyunlar oynayanlar var.Bu oyunu bozmak için birlik olup oyumuzu MHP’ye verelim. Gün birlik günüdür.Cumartesi günü saat 15.00 de yapacağımız mitinge herkes yüreği ile gelsin ”dedi.
        İsa Yaşar Tezel’de “Değerli mahalle halkı 7 Haziran 2015 tarihinde bana verdiğiniz desteğin aynısını 24 Haziran seçimlerinde Yaşar Karadağ kardeşim için istiyorum. Birlik olalım bu seçimde yine birliğimizi bozmak isteyenler iş başında bunlara fırsat vermeyelim. Gün birlik günüdür. Artık birliğimiz gösterelim. Analarımız bacılarımız gençlerimiz her seçimde olduğu gibi seçim bürosundan ağlayarak evine gitmesin. ’24 Haziran gecesi bayram yapalım gülelim oynayalım.Herkese birliğimizi gösterelim ”şeklinde konuştu.,
        Muharrem Çeçen’de” Gün birlik günüdür Yaşar Karadağ kardeşimizi kazandırıp meclise gönderelim. Bölünmek oyunlara gelmek bizi parçalar birliğimiz dirliğimiz kalmaz.”dedi.
        Mahalle toplantısına Sefer Karakoyunlu ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.