TOPÇULAR MAHALLESİNİN SEVİLEN İSMİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tarih : 2018-07-09 / Kategori : Genel Haber

TOPÇULAR MAHALLESİNİN SEVİLEN İSMİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

         Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere daha bir sene olmasına rağmen, belediye başkan adayları şimdiden konuşulurken, muhtar adayları da sahaya çıkmaya başladı. 

 

Topçular Mahallesinden bir çok isim muhtarlıklara adaylığını koymaya hazırlanıyor. Bu adaylardan biri de Topçular Mahalle’nin sevilen ve sayılan ismi Mevcut muhtarı Yaşar ÖNOĞUL, güven tazeleyerek  şimdiden adaylığını açıklarken, çalışmalara da başladı.
“MAHALLE’NİN DESTEĞİ İLE ADAY OLUYORUM”
Topçular  Mahallesi Muhtar adayı Yaşar ÖNOĞUL, gazetemize yaptığı açıklamada, Topçular Mahallesi Iğdır’ın en gözde mahallesi olmakla beraber hizmet kalitesinde de öncülük isteyen bir mahalledir.  Topçular Mahallesi Muhtarı olarak bir çok sorunu çözme konusunda gereken çalışmaları yaptık. Belediye başkanımızı Mahalle sakinleri ile birlikte ziyaret edip bire bir sorun ve çözüm önerilerini sunduk çözümü konusunda belediyemizden birlikte haraket ederek bir çok çalışmayı yerine getirdik. Bunun için mahallemizinde vermiş olduğu destekle Topçular Mahallesi Muhtarlığına adaylığımı tekrardan açıklıyorum.” dedi.
Iğdır Topçular Mahallesi Muhtarı Yaşar ÖNOĞUL;Sevgi Ve Saygılarımla Topçular Mahallesi Sakinlerine Hizmet Etmek Benim İçin Gurur Verici Her Zaman Mahallemin Hizmetindeyim, Karanlık Sokaklar Aydınlık Sokak Olana Kadar, Kumlu Sokaklar Asfalt Ve Parke Olana Kadar, Kirli Sokaklar Temiz Sokak Olana Kadar, Kanalizasyon Sorunları Giderilene Kadar 
Serhatgaz Her Cadde ve Sokağa Girene Kadar, Çöp Kovası Sıkıntısı Bitene Kadar, Mahallemde Bulunan Camilerin  Her İhtiyaçı Bitene Kadar, Mahallemde Bulunan Park Yerleri Park Olana Kadar, Ve Daha Çok Şey Bunun Gibi Var, Ben Bunlar Bitene Kadar Çalışacağım, Mesai Saati Olmaksızın Yaklaşık 22 Yıldır Çalışan Biriyim, Lokantada Fırında Tüpçüde Avm’de ve 12,5 Yıldır’da Iğdır  Ülker İçimde Çalışıyorum Hep Halkla İç içe Oldum, Beni Herkes Tanır Bilir Yaplacak Seçimlerde 
Şu anada Mevcut Muhtarım Ve Adayım Yeni Hizmetler İçin Hizmete Talibim” şeklinde konuştu.
Topçular Mahallesi Muhtarı Hizmetinizde; Muhtar Yaşar Önoğul Cep :0537 500 27 63

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.