Başkan Azerbaycan’da

Tarih : 2018-07-10 / Kategori : Siyaset

Başkan Azerbaycan’da

        Gelenek bozulmadı ve Başkan Sayın Erdoğan  ilk ziyaretini Azerbaycan’a, daha sonra da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gerçekleştirdi.  Azerbaycan ziyaretinde Şamil Ayrım’da var.

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan dün yemin edip görevi devraldıktan hemen sonra geleneği bozmayarak ilk ziyaretini Azerbaycçan’a, hemen ardından da KKTC’ne gitti.
                Başkan Erdoğan’ın gezisine katılan ve aynı uçakla Azerbaycan’a giden 27. Dönem İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ın da yer aldığı öğrenildi. 3. Dönemdir milletvekilliği yapan Şamil Ayrım’ın  Azerbaycan ziyaretinde yer alması, Türkiye’de bulunan Azerbaycan Türkleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
                Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in ‘gardaşım’ dediği Başkan Erdoğan’ın yanında, Azerbaycan tarafından çok iyi tanınan ve sevilen Milletvekili Şamil  Ayrım’ın da yer alması memnuniyet verici olarak karşılanmıştır.
                Ağırbaşlı duruşu, devlet terbiyesi ile Milletvekili olmadığı dönemlerde bile toplumun tüm kesimi tarafından sevilip sayılan, ilgi alaka gösterilen Şamil Ayrım’ın görev yapacağı süre içerisinde, İstanbul Milletvekili olmasına rağmen Iğdır’la ilgili yoğun mesai harcayacağı kaçınılmaz bir gerçektir. Aynı zaman da Iğdır-Azerbaycan arasında da mesai harcayacağı bilinmektedir.
                 Gelenekleri bozmayarak Başbakan,  Cumhurbaşkanı, seçildiğinde ilk olarak Azerbaycan’a, ardından da Kıbrıs’a giden devlet büyükleri,  yine geleneği bozulmadı ve Sayın Erdoğan Türkiye’nin ilk Başkan’ı olarak Azerbaycan’a, ardından da Kıbrıs’a gitti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.